Tata cocoș de pluș cu puișori Linoo Chicken Dad Plush Paul Kaloo crem din pluș moale în cutie cadou de la 0 luni K971001

Detalii privind produsul

Tata cocoș de pluș cu puișori din populara editie Linoo a companiei franceze Kaloo este o jucărie excelentă pentru toți copilașii, fiind potrivită și de la naștere. Cocoșul Paul cu înălțimea de 35 cm își poartă puiul într-o eșarfă colorată cu motivul natural, exprimând astfel relația apropiata dintre părinte și copil într-un mod blând. Împreună, reprezintă un simbol puternic care celebrează instinctul protector și dragostea care se manifestă între mamă și copil. Aceste jucării de pluș originale sunt realizate într-un design frumos crem din pluș de cea mai bună calitate, care este moale și delicat pentru pielea sensibilă a bebelușului. Vin ambalate într-o cutie de cadou originală, astfel încât să le puteți oferi celor dragi la orice ocazie.

Jucăria de pluș poate capta parfumul propriu al bebelușului, care este deosebit de important în primele săptămâni după naștere. Datorită acestui lucru, cocoșul de pluș aduce un sentiment de pace și siguranță în lumea nouă și, de asemenea, îl ajută să adoarmă mai repede. Joaca cu jucăriile de pluș este baza dezvoltării fiecărui copil, crește activitatea creierului acestuia, îi modelează personalitatea și abilitățile. Bebelușii au o sensibilitate tactilă crescută, răspund la fiecare atingere, este important să descopere lucruri noi și să examineze suprafața jucăriei. Copiii pot gusta și mușca cu ușurință animăluțul de pluș, fiind este un mod tipic pentru ei de a explora obiectele din jur. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată riguros și îndeplinește chiar și cele mai înalte standarde de calitate.

Compania franceză Kaloo produce de mai bine de 20 de ani jucării moi de pluș pentru cei mici, cu un design unic, din materiale de calitate. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de productie a jucăriilor este atent controlat, iar fiecare jucărie trebuie sa îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriilor de pluș Kaloo sunt umplute 100% din sticle de plastic reciclate, pe care compania le aduce o contribuție semnificativă la protecția mediului.

Caracteristici

  • cocoș moale de pluș cu pui
  • potrivit pentru cei mai mici copii de la 0 luni
  • aspect realist
  • dimensiune de 35 cm
  • îndeplinește cele mai stricte criterii de siguranță
  • se spală la 30° pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei
  • design franțuzesc

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni14*17*33 cm
Inaltimea produsului35 cm
Lungime intreaga14 cm
Greutate190 g
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...