Clinică veterinară cu cățeluș de pluș Veterinary Clinic Écoiffier pe cărucior cu 14 accesorii de la od 18 luni

Detalii privind produsul

Clinica veterinară cu cățeluș de pluș Veterinary Clinic este o alegere excelentă pentru toți copiii de la 18 luni cărora le place să aibă grijă de animale. Vor fi încântați de setul bogat de 14 accesorii, inclusiv otoscop, ciocan reflex, termometru, stetoscop, cap de duș, bol cu oase, cutie portabilă, zgardă, cartonaș cu poze ale câinilor, cutie, cărucior și un cățeluș de pluș de care cei mici va trebui să aibă grijă. Ei vor examina cățelușul pe măsuța, având în același timp disponibil un monitor cu o imagine a semnelor vitale. Căruciorul cu 2 roți are în partea inferioară un spațiu de depozitare, în care poate fi depozitată cutia de transport.

Datorită greutății sale reduse de doar 1,37 kg, clinica veterinară pentru copii poate fi transportată și amplasată cu ușurință acolo unde este nevoie. Căruciorul pentru micuții medici veterinari este fabricat din plastic de înaltă calitate. Toate marginile acestei jucării populare printre copii sunt rotunjite, motiv pentru care este extrem de sigur pentru joaca copiilor. Copiii se vor juca jocuri de profesia, mai exact a medicului veterinar, în timp ce se apropie de lumea adulților, învățând responsabilitatea, dezvoltându-și creativitatea și imaginația. Ei învață să ajute animalele, să fie interesați de împrejurimile lor. Își îmbunătățesc abilitățile motorice, gândirea logică și învață să ia decizii mai rapide în situații importante.

Écoiffier aduce copiilor jucării pentru copii de înaltă calitate, cu un design original, care îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii. Într-o lume în care întâlnim cel mai des produse fabricate în China, producătorul franțuzesc Écoiffier se remarcă prin designul său original influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni37*32*43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,37 kg
Culoareabiela,červená
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...