Cilindru din lemn Twisting Cubes Tender Leaf Toys cu animăluțe vopsite de la 18 luni

Detalii privind produsul

Cilindru din lemn Twisting Cubes este o jucărie excepțională pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 18 luni, care este munca designerilor de rangul întâi a mărcii Tender Leaf Toys direct din Marea Britanie. Copilul dumneavoastră cu mare bucurie va lua în mână cilindrul din lemn care ascunde un cub care se poate roti completat cu animăluțe vopsite. Sarcina copilului dumneavoastră va fi ca pe unele cuburi să le rotească în așa fel ca să se ilustreze potrivit imaginea animalului dat. Această jucărie didactică are un efect stimulator asupra dezvoltării simțurilor celor mici. În timpul jocului li-i se dezvoltă motorica fină, vederea în spațiu, într-un mod jucăuș fac cunoștință cu forme și culori noi. 

În timpul fabricării cuburilor decorate cu animal au folosit material din lemn lucrat cu grijă astfel că, în mânuțele copiilor ajunge un produs de calitate de top. Combinația de design plăcut și culori vii are un efect calmant asupra celor mici  și de asemenea are un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei și imaginației lor. Aspectul real britanic al cilindrului fabricat din lemn îi fascinează pe cei mici de la prima vedere deoarece la dezvoltarea jucăriei superbe au cooperat și artizanii experimentați, care au acordat atenție mare pentru fiecare lucru mic în parte. Unele forme și culori trezesc o impresie rezistentă, care ascund în sine gânduri adânci, stârnesc simțul de frumusețe estetică a copiilor și creează o atmosferă de neuitat pentru distracție. Posibilitățile multe pentru descoperirea jucăriei formează baza distracției îndelungate, dar va avea un efect de jucărie interesantă și pentru celelalte generații. 

Unele jucării care poartă marca Tender Leaf ascund în ele mesajul unicității și tradiției britanice în timp ce contribuie la dezvoltarea fizică și sufletească a copilului și la îmbogățirea creativității sale. Stilul obișnuit englezesc care se remarcă în materialele de bază, forme și culori stimulează curiozitatea și fantezia copiilor. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură. 

Caracteristici

  • Cilindru din lemn vopsit cu imagini de animal completat cu cuburi
  • Jucărie de calitate pentru dezvoltarea abilităților celui mic
  • Aspect elegant britanic
  • Îi dezvoltă în mai multe feluri pe băieți și fetițe
  • Produs ecologic, corespunde cerințelor UE
  • Jucărie rezistentă de la compania Tender Leaf
  • Potrivită de la vârsta de 18 luni
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Dimensiuni17*4*4 cm
Dimensiunile ambalajului6*6*17 cm
Lungime intreaga17 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...