Păpușă cerb tricotat Fearne Deer Knitted Baby Doll Threadbear 18 cm din bumbac fin și moale cu etichetă cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Cerbul Fearne este o păpușă tricotată fermecătoare proiectată de designeri de top ThreadBear. Suprafața sa din bumbac fin și moale, îl face potrivit chiar și pentru cei mai mici copii, începândă de la naștere. Cerbul drăgălaș va deveni prietenul de nedespărțit al fiecărui bebeluș, care va adormi ușor cu el. Oferă confort copiilor și creează o atmosferă confortabilă datorită blânde și vibrante. Cerbul are o înălțime de 18 cm, este un accesoriu ideal pentru pătuț, copilul îl poate îmbrățișa în cea mai mare siguranță, îndeplinește cele mai înalte criterii de calitate. Animăluțul de companie atemporal va rezista copiilor timp îndelungat. În același timp, este un cadou minunat pentru orice ocazie, este decorat cu o etichetă cadou elegantă.

Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abilitățile. În primele săptămâni de viață crește sensibilitatea tactilă, copilul răspunde la fiecare atingere și cerbul Fearne, este cel mai potrivit pentru a trezi această sensibilitate. Împreună cu el, cei mici descoperă împrejurimile, recunosc formele și noile culori. Motivul original al animăluțului stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității la copii, designul tradițional britanic îi ajută pe copii să își descopere propria personalitate și să capete încrederea în sine de la o vârstă fragedă. În producție a fost utilizat doar bumbac de cea mai bună calitate.

Linia ThreadBear oferă șorțuri frumoase pentru copii, pelerine, genți și penare, proiectate de designeri britanici din Marea Britanie, care prezintă un design adevărat britanic, de care cei mici se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele ecologice de înaltă calitate utilizate în procesul de producție sunt cât se poate de sigure și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va fi pe placul următoarelor generații de copii, acestea vor rezista în familia dvs. ani de zile. Produsele ThreadBear se concentrează pe viitorul copiilor.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Inaltimea produsului18 cm
NoteMaterial: 100% cotton
Culoareabej
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...