Centru de activități din lemn și ursuleț de pluș My Activity Gym Home Kaloo cu zornăitoare și steluță 65*45 cm de la 0-10 luni

Detalii privind produsul

Centrul de activități din lemn My Activity Gym din ediția atemporală Home de la producătorul franțuzesc Kaloo este o jucărie excelentă care va încânta toți bebelușii de la 0 la 10 luni. Frumosul centru de activități pentru copii, este realizat din lemn durabil de cea mai bună calitate, iar construcția sa solidă este foarte stabilă. Aspectul original și culorile delicate, vor decora fiecare cameră a copiilor, creând o atmosferă confortabilă și plăcută. Bebelușii se vor putea bucura de cele 3 activități cu care se va trezi mult mai ușor și pot începe o nouă zi cu buna dispoziție. Cu zornăitoarea într-un inel de lemn, cei mici vor putea asculta sunetele delicate și își vor dezvolta sensibilitatea auzului, ursulețul de pluș este ideal pentru a spune povești, iar o steluța din lemn cu biluțe din lemn și silicon vă va ajuta copilul să recunoască noile forme și suprafețe!

Băieții și fetele vor fi atrași de jucăriile de pe centrul de activități, care le vor oferi activități excelente pentru dezvoltarea abilităților motorce și cognitive. Materialul utilizat în producție, îndeplinește standardele și criteriile stricte, astfel încât bebelușii să se poată juca în cele mai sigure condiții. Culorile delicate ale jucăriilor sunt adaptate nevoilor celor mici, care încă învață să recunoască culorile individuale ale spectrului. Micul ursuleț de pluș este fabricat din pluș moale și plăcut, care este delicat cu pielea sensibilă a bebelușului. Cu centrul de activități din lemn Kaloo, veți crea un colț de joacă excelent copiilor dvs., în care vor petrece ore întregi. Dimensiunile produsului sunt de 65*45 cm.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni65*45 cm
Dimensiunile ambalajului55*8*47 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareamaro
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...