Cățărător sport Tour Aventure Smoby cu tobogan și tunel

Detalii privind produsul

Cățărătorul Smoby Tour Aventure pentru copii este un turn sportiv aventuros cu tobogan, scară și tunel fabulos. Cățărătorul pentru copii este realizat din perete dublu, care asigură o structură solidă și stabilă. Partea de alunecare are o lungime de 160 cm. Înălțimea turnului este de 120 cm, lățimea de 153 cm și o lungime de 320 cm. Pe fiecare din cele trei laturi copilul are opțiuni pentru a urca de-a bușilea și se pot cățăra. Acest cățărătot frumos și practic oferă o mulțime de posibilități de mișcare și alpinism pe cățărător. Acesta dezvoltă cu ușurință abilitățile de mișcare și îndemânarea copilului. 

Această jucărie este ideală pentru copil  pentru a-și dezvolta mușchii, a-și consolida dezvoltarea corpului, precum și dezvoltarea mentală, echilibrul, planificarea și precizia. Cățărătorul Tour Aventure pentru copii este fabricat în culoare frumoasă verde viu, completat cu un tobogan și un tunel de culoare roșie. Pereții jucăriei sunt protejați de filtrul anti UV, care protejează suprafața cadrului de alpinism de razele soarelui astfel încât culorile cățărătorului pentru copii nu se vor decolora și vor rămâne ca noi pentru un timp îndelungat. Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani, care în special prin mișcare și alpinism își întăresc mușchii spatelui, dar și întregul sistem de mișcare. Copii preferă să alerge pe tobogan și să urce prin tunel. Ei sar, urcă, se cațără, alunecă cu bucurie. 

Cadrul de alpinism pentru copii este realizat din material de plastic rezistent și durabil cu o construcție solidă. Dimensiunile produsului sunt de 320*153*120 cm, iar dimensiunile ambalajului sunt de 64 cm. Compania franțuzească Smoby este un producător european renumit de jucării pentru copii cu o tradiție îndelungată, iar jucăriile sunt de calitate și sigure. Materialul din plastic este puternic, dar de asemenea plăcut și neted la atingere. Pereții cățărătorului sunt dubli pentru a oferi stabilitate cățărătorului Tour Aventure pentru copii. Visul fiecărui copil este să aibă un astfel de centru de distracție, care va decora grădina sau curtea dumneavoastră cu cadrul noi de alpinism cu tobogan și un tunel și îndepliniți visul cel mai secret al copilașului dumneavoastră. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni306*153*120 cm
Inaltimea produsului120 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...