Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Detalii privind produsul

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea Adventure Car oferă o gamă largă de opțiuni de joacă și inclusiv o mulțime de activități amuzante, pline de acțiune, care dezvoltă abilitățile motoricii ale copiilor, dar și abilitatea de mișcare. Alunecarea pe tobogan nu este doar o activitate fantastic de, distractivă, dar în același timp întărește și mușchii membrelor. În timpul jocului de rol de-a conducător de mașină cei mici își dezvoltă imaginația și creativitatea. Cățărătoarea multifuncțională este ideală pentru fiecare copilaș, care adoră distracția la aer liber și nu-i place să-și petreacă timpul cu plictiseală sau să nu facă nimic. 

Cățărătoarea cu pereți cu strat dublu a fost fabricată din material de plastic de clasa întâi datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcut de netedă la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Producătorul renumit franțuzesc Smoby se mândrește timp de mulți ani cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate și unice. Materialele folosite la fabricarea cățărătorului Smoby sunt foarte moi și netede cu mânuțele copiilor. Materialul din plastic este plăcut, neted la atingere. Pentru o siguranță mai mare colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. La, sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță. 

Caracteristici

  • Jucărie multifuncțională pentru grădină sau curte
  • Volan, care se rotește
  • Nisipar sub capotă
  • Roțile din spate a mașinuței, servesc ca și cățărătoare
  • Tobogan cu o lungime de 150 cm
  • S-a fabricat din material de plastic de calitate
  • Produs franțuzesc
  • Culori strălucitoare, care rezistă timp de mulți ani datorită filtrului UV
  • Recomandat de la 18 luni
  • Suficient de mare pentru joaca mai multor copii
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*76 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...