Căţărătoare cu tobogan PalPlay

Detalii privind produsul

Căţărătorul PalPlay cu tobogan pentru copii este un accesoriu unic pentru grădină sau curte. Căţărătorul cu tobogan este potrivit pentru copii de la 3 ani şi pe acesta se pot juca şi mai mulţi în acelaşi timp. Acest centru distractiv pentru copii, căţărătorul cu tobogan, le oferă copiilor numeroase posibilităţi de joacă pentru mişcarea corpului, pentru a se căţăra şi a sări. La căţărătorul de jucărie se ajunge din fiecare parte altfel. Pe una din părți, cu deschideri mici în perete, copilaşul va putea urca ca un alpinist.

Pe cealaltă parte a căţărătorului, copilul se poate urca ca și pe o scară, iar în cealaltă parte va putea intra ca într-o căsuţă. Pe a patra parte va putea aluneca pe tobogan. Aceasta este o jucărie ideală pentru copii până la 3 ani. În mare parte acesta contribuie la dezvoltarea coordonării, echilibrului, creativității, atenţiei și abilităților fizice ale copiilor. În partea de sus siguranţa din ambele părți este dată de bariera înaltă. Mărimea căţărătorului este de 180 x 85 x 100 cm.

Designul său este în culori plăcute de albastru, verde şi portocaliu și astfel va atrage privirea fiecărui copil chiar de la prima vedere. Structura sa este stabilă și solidă. Suprafața din plastic este netedă la atingere, iar copii se pot juca pe căţărător pentru un timp îndelungat. Construcţia căţărătorului este puternică și astfel le oferă copiilor siguranță maximă în timpul jocului.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni180x85x100 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...