Set căţărătoare Adventure Car Smoby cu nisipar și babytaxiu cu 4 roți Quad de la 24 luni

Detalii privind produsul

Dacă căutaţi calitate, unicitate şi distracţi în acelaşi timp, atunci sunteţi într-un loc potrivit. În acest set, la un preţ avantajos, vă oferim 2 jucării superbe de la producătorii europeni: un centru de cățărat Adventure Car cu tobogan și nisipar și un babytaxiu BIG Quad cu 4 roți. Jucăriile în set se completează perfect și vor oferi multe oportunităţi de joacă copiilor.

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Babytaxiu cu 4 roți Quad BIG cu claxon negru

Babytaxiul Quad BIG este un vehicul cu 4 roți potrivit copiilor de la vârsta de 36 luni. Babytaxiul se rulează pe 4 roți late și redă o impresie reală. Scaunul babytaxiului este ergonomic și ajută la dezvoltarea șoldurilor.

  • babytaxiu cu 4 roți
  • mărime de  68*37*46 cm
  • greutatea ambalajului este de 6,4 kg
  • capacitatea de greutate este de 50 kg
  • de la vârsta de 36 luni
  • 4 roți robuste și lente
  • cu claxon
  • din material de plastic de calitate

Suprafața cățărătoarei pentru grădină este tratată cu filtru anti UV, care va proteja culorile de,decolorare. Jucăriile de grădină s-au fabricat din material de plastic rezistent și de calitate, care este neted la atingere. Cățărătoarea mutifuncțională provine de la producătorul franțuzesc, Smoby, iar babytaxiul de la producătorul BIG.

Colțurile jucăriilor Smoby și BIG sunt rotunjite, astfel copii în timpul jocului nu se vor accidenta. Setul la un preț avantajos este garanția pentru distracția și veselia fetițelor cât și băieților de la vârsta de 2 ani. În jucării se reflectă calitatea Uniunii Europene.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...