Set căţărătoare Adventure Car Smoby cu nisipar, tobogan şi balansoar dinozaur Sammy de la 24 luni

Detalii privind produsul

Dacă căutaţi calitate şi unicitate în acelaşi timp, atunci sunteți în locul potrivit. Setul, la un preţ avantajos, conţine 2 produse europene superbe: căţărătoare Adventure Car cu tobogan şi nisipar, dar şi un balansoar cu două părţi, Sammy în design de, dinozaur. Jucăriile din set se completează minunat şi le oferă copiilor multe posibilităţi de joacă.

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Balansoar dinozaur Sammy BIG de la vârsta de 12 luni roşu

Balansoarul pentru copii BIG dinosaur este un balansoar cu două părţi de la 12 luni. Scaunul balansoarului dinosaur Sammy este ergonomic şi s-a fabricat din plastic de calitate. Lungimea balansoarului este de 120 cm şi capacitatea de greutate este de 50 kg.

  • balansoar cu două părţi
  • design dinosaur
  • scaune formate ergonomic
  • de la 12 luni
  • lungime totală de 120 cm
  • capacitatea de greutate este de 50 kg
  • greutatea ambalajului este de 5,3 kg

Căţărătoare şi balansoarul pentru copii sunt dotate cu filtru anti UV pentru ca, culorile să nu se şteargă. Jucăriile de grădină s-au fabricat din material de plastic de calitate, rezistent și neted la atingere. Căţărătoare multifuncţională este de la producătorul franţuzesc Smoby, iar balansoarul cu două părţi, Sammy este de la producătorul german, BIG.

Colţurile jucăriilor Smoby şi BIG sunt rotunjite, iar acest lucru împiedică rănirea copiilor în timp ce se joacă. Setul de jucării, la un preţ avantajos, este garanţia pentru distracţia şi divertismentul îndelungat şi este potrivit atât pentru fetiţele, cât şi pentru băieţii de la 2 ani. În jucării se reflectă calitatea Uniunii Europene.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...