Căsuță cu supermarket Sweety Corner Playhouse Smoby cu alimente și dulciuri 18 accesorii cu filtru UV de la 2 ani

Detalii privind produsul

Căsuța de joacă Sweety Corner Playhouse de la producătorul franțuzesc Smoby este un cadou grozav pentru toți băieții și fetele de la vârsta de 2 ani. În partea din față a căsuței este o ușă mică, pereți laterali sunt dotați cu 2 ferestre cu jaluzele și 1 oblon culisant, astfel încât copiii să se poată bucura de o adiere plăcută în căsuță chiar și în zilele toride de vară. Căsuță in combinatia de culori albastru, alb și gri arata modern si atemporal, va decora fiecare grădina și curte, datorită filtrului anti-UV culorile sale nu se vor decolora nici dupa ani de utilizare.

Căsuța pentru copii va servi și ca magazin de dulciuri pentru copii - pe acoperiș există o emblemă cu poze cu dulciuri și inscripția Sweety Corner, aceeași inscripție este pe ușa mică. Geamul de distribuție este dotat cu tejghea la exteriorul magazinului, la interior există o bucătărie cu casă de marcat deschisă și un dozator de inghețată. Micuții comercianți, pot nota prețurile pe oblonul glisant și pur și simplu îl pot trage după vânzare. La servirea și pregătirea delicateselor, copiii se vor baza pe un set de 18 accesorii, în care vor găsi un terminal de plată, card de plată, documente pentru numerar, cafea în cană, ornamente dulci, 2 cornete cu o lingură de inghețată, o farfurie cu tacâmuri, o tigaie cu functie rotativa și 2 clătite.

Jaluzelele permit o adiere lină a aerului proaspăt în casă și creează umbră parțială. Acoperișul gri arată realist datorită imitației de ciripuri. Căsuța are pereți rezistenți, este stabilă și rezistă excelent la conditii meteorologice nefavorabile. Marginile rotunjite ale căsuței garantează copiilor siguranță, atunci când se joacă, iar suprafața sa din plastic este catifelată la atingere. Dimensiunile acestei căsuțe pentru copii de cea mai bună calitate sunt 105*110*127 cm, înălțimea sa este de 127 cm și lungimea totală este de 110 cm. Puteți folosi căsuța de grădina atât în exterior cât și în interior, este compacta, permite asamblarea si plierea rapidă.

Căsuța Sweety Corner le aduce copiilor o experiență excelentă în meseria de-a comercianți, bucătari și clienți în confortul propriei grădini. Datorită jocurilor pentru diverse profesii, copiii își dezvoltă mai repede abilitățile de comunicare, își extind vocabularul și se apropie de lumea adulților, dobândind simțul responsabilității. Ei învață să folosească obiectele de zi cu zi, câștigă încrederea în sine și sunt capabili să formeze legături sociale mai bune și mai puternice. Aspectul minunat al căsuței și numărul de accessorii, susține dezvoltarea imaginației și a creativității la copii.

De mulți ani, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de calitate, cu un design original. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Carcateristici

  • căsuță din plastic de cea mai bună calitate
  • cu un magazin cu 18 accesorii
  • 2 ferestre cu jaluzele si 1 obloane culisant
  • acoperiș cu imitație de ciripuri
  • proiectat de designeri francezi de renume
  • este solidă și stabilă
  • datorita greutatii sale mari rezista la efectele vremii
  • produs francez de calitate
  • margini rotunjite, plastic moale catifelat
  • potrivit pentru băieți si fetițe de la 2 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni105*110*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate14,1 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...