Căsuţă Prieteni Smoby cu colţ de bucătărie şi sonerie electronică

Detalii privind produsul

Căsuţa Friends House de la producătorul de jucărie franțuzesc Smoby este o căsuță fantastică de jucărie în care se pot juca și mai mulți copii simultan și încap confortabil. Pereții căsuței sunt albi cu detalii gri-portocaliu-verde. Datorită combinației unice de culoare căsuța va fi decorul grădinii sau curții. Căsuța este stabilă, solidă și sigură. Greutatea căsuței de grădină este de 33,5 kg astfel că, rezistă și condițiilor meteorologice rele, stă stabil și solid pe sol. Înălțimea întreagă a căsuței este de 172 cm. Dimensiunile bazei sunt de 221*155 cm. Completarea interesantă a căsuței este colțul de bucătărie, care este dotat cu o chiuvetă pentru vase și cu niște cârlige pentru depozitarea ustensilelor de bucătărie. 

Ca joaca să fie pe deplin reală pentru copii, bucătăria este dotată cu set de vase și tacâmuri pentru 2 persoane. Cu ajutorul acestora pot găti în bucătărie, mâncarea pregătită o pot servi pe masa de picnic. Masa de picnic cu bănci este de asemenea parte a căsuței. Aceasta se poate folosi și ca masă pentru luarea mesei în interiorul căsuței. În partea din față a căsuței este realizată o ușă de intrare, 2 ferestre mari și un geam mai mic deasupra. Colțul de bucătărie este realizat cu un geam deschis prin care se poate servi mâncarea. Sub al doilea geam mai mare se află un ghiveci de flori în care cei mici pot planta și crește flori. Dimensiunile măsuței laterale sunt de 55*38 cm. Dimensiunile ușii sunt de 91 cm și lățimea de 41 cm. Accesoriul ambalajului sunt și 2x baterii AAA/1,5 V/LR03. 

În partea din spate a căsuței se află o ușă înjumătățită cu gratii, cu 2 geamuri mari și cu un geam mai mic în partea superioară. Partea preferată a căsuței este soneria electronică, care îl întâmpină pe fiecare musafiri cu o melodie plăcută. Unicitatea căsuței Smoby este că, suprafața acesteia este dotată cu un filtru special anti UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunătoare. Filtrul UV este garanția că, culorile își vor păstra strălucirea și după ani lungi. Căsuța este potrivită atât băieților, cât și fetițelor de la vârsta de 3 ani, dar și copii mai mari se vor juca cu plăcere în căsuță. Aceasta se poate demonta și monta într-un mod foarte ușor. Interiorul acesteia este spațios, este potrivită și pentru primirea mai multor copii.

În timpul jocului în comun în căsuța de jucărie copilul dumneavoastră îi imită pe adulți și nu în ultimul rând această jucărie dezvoltă și abilitățile de comunicare ale copilului dumneavoastră. Mediul stimulator format în căsuța de jucărie susține și îmbogățirea vocabularului copilului dumneavoastră. Căsuțele de jucărie Smoby față de căsuțele fabricate din lemn sunt frumos colorate, care dezvoltă fantezia, modul jucăuș, imaginația copilului dumneavoastră, prin stimularea cărora trezește scene fabuloase. Smoby este un producător de jucărie franțuzesc, care este garanție pentru calitatea și capacitatea rezistentă a căsuței. Aceasta s-a fabricat potrivit cu cerințele europene. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, aceasta este dovedită și de existența sa de un timp îndelungat. Dacă v-ați dori ceea ce este mai bun pentru copilul dumneavoastră atunci alegeți marca Smoby. Jucăriile Smoby garantează că copilul dumneavoastră și prietenii săi se vor distra cu jucăriile în siguranță timp de ore. Căsuța de grădină pentru copii a fost realizată pe baza celor mai noi tendințe de construcții. Care copil nu și-ar dori o astfel de jucărie minunată în care se poate juca timp de ore lungi cu prietenii săi?

Caracteristici

 • căsuţă unică pentru copii cu pult de bucătărie
 • construcţie stabilă şi durabilă
 • este minunată în fiecare grădină și curte
 • decorată cu relief pe pereți
 • masă de picnic cu bănci
 • set de tacâmuri pentru 2 persoane şi set de veselă
 • înălţimea acesteia 172 cm
 • interior spaţios pentru mai mulţi copii
 • culori minunate vii
 • material din plastic cu filtru special anti UV împotriva decolorării
 • colţuri rotunjite 
 • produs franțuzesc de calitate
 • recomandată de la vârsta de 3 ani
 • unisex
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...