Căsuța Prieteni versiune nouă Neo Friends House Smoby se poate completa cu grădină, burlan, lampă și altele, cu filtru UV

Detalii privind produsul

Căsuța atemporală Prieteni Neo Friends House din atelierul designerilor francezi Smoby se caracterizează prin designul modern și accesorii grozave, care vor fi pe placul tuturor copiilor de la vârsta de 3 ani. Datorită dimensiunilor sale extraordinare, oferă băieților și fetelor un spațiu amplu pentru joacă, astfel încât să aibă loc cu ușurință frații și prietenii. Are un acoperiș dublu cu horn, 2 uși mici cu deschideri pentru scrisori de la poștaș și 6 ferestre cu 2 obloane. Copiii vor avea întotdeauna aer proaspăt în interior chiar și în zilele călduroase de vară. Cu toate acestea, construcția ingenioasă a acestei case le va oferi copiilor mult mai mult.

Copilașii se vor bucura de măsuța de picnic, care poate fi utilizată atât în exterior cât și în interiorul casei. Pentru musafiri este pregătită o sonerie electronică, care este alimentată cu 2 baterii de tip AAA (neincluse în pachet). Căsuța are și o bucătărie de vară cu 17 accesorii, astfel încât copilașii să se poată juca de-a bucătari, vor putea încearcă noi accesorii de bucătărie și pregăti cârnați delicioși pentru prieteni. Partea din față a căsuței este decorată cu un ghiveci, unde grădinarii își pot cultiva propriile flori și ierburi. Căsuța este  foarte realistă, suprafața ei în formă de relief de lemn și piatră va încânta fiecare copil, în timp ce vor fi, de asemenea, încântați de imaginea în formă de pisică, câine sau păsări. În spate, deasupra ușii mici, este un grilaj cu imitația unei căsuțe de păsări, sub care cei mici pot trece târâș. 

Căsuța poate fi extinsă cu aceste acesorii:

 • grădina mică din față cu ghivece
 • ușă mare care se poate încuia cu cheie și deschizătură pentru scrisori 
 • burlan cu rezervor pentru colectarea apei de ploaie
 • pardosea din plastic (3 seturi)
 • lampă solară
 • umbrelă de soare care se poate atașa de măsuța de picnic

Căsuța pentru copii, este fabricată din plastic durabil, care va rezista copiilor ani de zile, iar suprafața sa este moale și catifelată la atingere. Căsuța copiilor este realizată într-o combinație de culori de verde, gri și roșu și își păstrează aspectul frumos datorită unui filtru anti-UV, care protejează în mod fiabil culorile de lumina soarelui, astfel încât arată ca nouă chiar și după ani de utilizare. Căsuța are pereți dublii din plastic rezistent și stabil, care rezistă vremii nefavorabile. O caracteristică specială a căsuței sunt obloanele, rotative la 360°, care permit copiilor să regleze cantitatea de lumină care cade în interior prin rotirea lor. La mansardă sub acoperiș, se află 3 ferestre datorită cărora căsuța arată mult mai realistică

Dimensiunile acestei căsuțe sunt de 217*155*172 cm, iar înălțimea sa totală este de 172 cm. Căsuța pentru copii Smoby poate fi pliată și asamblată într-un mod foarte simplu datorită pieselor și componentelor mari din plastic. După asamblarea căsuței, aceasta nu ocupă mult spațiu, deci nu trebuie să vă faceți griji că vă va ocupa mult loc în casă. Joaca va fi și mai sporită datorită interiorului spațios, copilașii au mult spațiu pentru joaca în interior. Joaca din căsuța pentru copii ajută copilașii să socializeze, să-și dezvolte abilitățile de comunicare, creativitatea și imaginația, cu ajutorul jocurilor, prin intermediul cărora îi imită pe adulții. Aceștia capătă un sentiment de responsabilitate, se ocupă de curățenia casei, se apropie de natură și primesc atitudinea corectă față de acest lucru.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Caracteristici

 • căsuță mare de grădină 
 • extensibilă cu alte accesorii
 • aspect realist potrivit
 • pentru interior și exterior
 • pentru băieții și fetițele de la 2 ani
 • construcție durabilă și maxim de stabilă
 • pereți dublii rezistenți
 • culorile protejate de filtru anti UV
 • înălțime maximă de 172 cm
 • plastic moale catifelat cu margini rotunjite
 • produs franțuzesc de top
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,50 kg / 39,5 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 (not included)
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...