Căsuţă Prieteni Smoby cu grădină şi cu filtru UV

Detalii privind produsul

Căsuţa de jucărie Smoby Friends House de copii este o căsuţă frumoasă şi spaţioasă pentru copii, în care se pot juca mai mulţi copii în acelaş timp. Căsuţa străluceşte în culori fine de crem-portocaliu-verde, completat cu culori pastelate maro-gri, care evidenţiează amănuntele interesante ale căsuţei. Plasticul căsuţei de copii este mătăsos şi plăcut la atingere. Pereţii dublii ale căsuţei se asigură de siguranţă, de soliditate şi de stabilitate până la înălţimea de 172 cm. Baza întregii case este 221*157 cm, în faţa uşii se află o grădină cu ghiveci pentru flori. În ghiveciul de flori se pot planta flori, copii le pot uda şi pot observa cum cresc şi cum înfloresc. Această căsuţă de copii Smoby Friends House se potriveşte de minune grădinii sau curţii dumneavoastră.

Intrarea din spate cu gratii a căsuţei de jucărie este formată din două părţi care se pot deschide. Numeroasele geamuri ale căsuţei de copii asigură aerul proaspăt şi în zilele calde oferă şi umbră. Jaluzelele se pot deschide. Pe uşa căsuţei se află o sonerie electronică, care redă melodii frumoase, şi o cutie poştală. Masa dotată cu bănci poate fi folosită alternativ, sau afară în grădină sau înăuntru ca şi un colţișor pentru mâncat. Căsuţa pentru copii conţine şi un filtru anti UV, care apără plasticul împotriva radiaţiei solare puternice. O căsuţă frumoasă pentru copii frumoși de la vârsta de 3 ani. Înălţimea uşii este 97 cm, lâţimea este 41 cm. Înălţimea uşii mai mici este 42 cm, iar lăţimea este 40 cm. Smoby este un furnizor franţuzesc de jucării pentru copii cu o experienţă vastă, care este garanţia calității.

Suprafaţa căsuţei de jucat pentru copii conţine un filtru unic anti UV, care apără culorile casei împotriva decolorării, astfel vor rămâne frumoase şi vii mulţi ani. Unicitatea filtrului anti UV este că această căsuţă va arăta, chiar şi după ani buni, de parcă ar fi fost scoasă recent din cutia ei. Căsuţa Smoby pentru copii se poata asambla şi demonta cu uşurinţă. După demontarea acestuia, căsuţa nu va ocupa mult loc, de aceea nu trebuie să vă temeţi ca acesta vă va sta în cale. De stabilitatea căsuţei se ocupă plasticurile acestuia, care sunt solide şi rezistente în acelaş timp. Suprafaţa plasticului este mătăsos la atingere. Colţurile sunt rotunjite, de aceea copii nu se vor rănii. Smoby este un furnizor franţuzesc de jucării pentru copii, care este garanţie pentru calitatea şi rezistenţa căsuţei. Este fabricată corespunzător prescripţiilor europene. Marca franţuzească Smoby este garanţie pentru calitate, acesta este susţinută şi de faptul că sa păstrat de o perioadă lungă de timp.   

Jocul într-o căsuţă de copii este atragător pentru copii de fiecare vârstă. Copii se pot juca în acesta ore întregi cu prietenii şi cu fraţii lor. Căsuţele Smoby pentru copii sunt de cele mai bune calitate pe piaţă, pe care le pot datora rezistenţei şi calităţii lor. Datorită ergonomiei, în interiorul căsuţei se află spaţiu mare pentru jucat. În timpul jocului în căsuţa pentru jucat, copii vor imita adulţii şi nu în ultimul rând jocul va dezvolta abilităţile comunicative ale copiilor. Ambiantul stimulator, care se formează în căsuţa pentru jucat, susţine îmbogăţirea vocabularului copiilor. Căsuţele pentru jucat Smoby, în comporație cu căsuţele din lemn, sunt frumos colorate, vor dezvolta imaginația şi creativitatea copiilor, prin stimularea copii care vor evoca diferite scene de poveste. Căsuţa de copii Smoby se poate bucura de un succes mare nu doar la copilul dumneavoastră, dar şi în cercul prieteniilor acestuia. Această jucărie este un accesoriu splendid pentru grădină sau curte. O căsuţă proprie este visul împlinit al fiecărui copil.

Caracteristici

 • căsuţă pentru jucat unică cu colţ de bucătărie
 • este ideală pentru fiecare grădină sau curte
 • ornamentul relief de pe pereţi imită materialele de construcţii
 • masă de picnic cu bănci sau colţ pentru mâncat de bucătărie
 • grădină cu ghiveciuri pentru creşterea plantelor
 • sonerie electronică
 • înălţimea este 172 cm
 • spațioasă pentru mai mulţi copii
 • culori foarte frumoase şi vii
 • plastic cu filtru special UV împotriva decolorării
 • colţuri rotunjite
 • produs franţuzesc de calitate
 • este recomandată de la vârsta de 3 ani
 • unisex
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni171*217*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,5 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaalb
Set de produseNu
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...