Căsuță pentru păpușă Baby Nurse Doll's Play Center Smoby și hăinuțe pentru o păpușă de 32 cm, 1 buc. gratuit

Detalii privind produsul

Centrul de bebe pentru păpușa de jucărie Baby Nurse și cadou-haină pentru păpușa de jucărie este un set minunat de jucărie, care îi va ofeir bucurie fiecărei fetițe de la vârsta de 3 ani. Jucăriile de fetițe se completează prin culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor fi cu un efect foarte bun la dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, în ei se va consolida înclinația îngrijirii altora și de asemenea vor fi mai aproape de lumea adulților. Setul de jucărie se achiziționează la preț avantajos astfel că, nu doar copii dumneavoastră se îmbogățesc cu jucării moderne de calitate și superbe, ci veți putea și economisi. În produsele Smoby se află designul franțuzesc, sunt sigure și de calitate datorită celui mai modern proces de fabricare. 

Căsuță pentru păpușă Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby cu trei părţi şi 23 de accesorii (bucătărie, baie, dormitor)

Căsuța pentru păpușa Violette din ediția Baby Nurse, este o jucărie rezistentă atemporală pentru fetițele de la 3 ani. Complexul de jocuri în nuante frumoase de roz este format din 3 părți de joacă, concepute pentru o păpușă cu o dimensiune maximă de 42 cm. Principala parte centrală a căsuței constă dintr-o baie cu o cădiță roz cu duș și o masă de înfâșat cu un model modern. Peretele din spate conține o fotografie, decorată cu inimi, în care fetița își poate pune o fotografie cu o păpușa preferată.  

Partea din stânga este alcătuită dintr-o bucătărie, în care se află un scaun de masă, blat, plită și un cuptor cu microunde în partea de jos, în care micuțele mame pot încălzi rapid mâncarea păpușilor. În partea din dreaptă se află un dormitor cu un pat confortabil, deasupra căruia se află un carusel cu inimioare și păsărele pentru un somn mai bun al păpușilor. Lampa de noapte din spatele capului păpușilor redă pe timp de noapte o lumină fosforescente plăcută și nederanjantă. Dacă este necesar, pătuțul poate fi detașat de la căsuța, iar copilul își poate pătuțul cu păpușă lângă patul său pentur a dormi împreună. 

Acest centru multifuncțional de îngrijire oferă un set bogat de 23 de accesorii, inclusiv o oală cu capac, farfurie în formă de inimioară cu linguriță, sticlă de lapte, cutie cu lapte praf, șampon, un termometru și diverse alte accesorii. Copiii se vor bucura, de asemenea, de suficeint spațiu de depozitare pentru accesorii. Avantajul centrului pentru bebeluși este faptul că nu ocupă mult spațiu. Părțile individuale ale căsuței pot fi ușor pliate, economisind spațiu și datorită roților pot fi mutate oriunde sau depozitate într-un loc care nu ocupă mult spațiu.

Set de hăinuţe Smoby Baby Nurse 3 bc pentru păpuşă de jucărie 32 cm

Hăinuța pentru păpuşa de jucărie Smoby Baby Nurse este potrivită pentru orice păpuşă cu o dimensiune de 32 cm. Puteți alege din 4 feluri de modele minunate, care strălucesc în combinație frumoasă de culori roz, gri și piersică. Copii își vor îmbrăca cu plăcere păpușa lor de jucărie în hăinuțe drăguțe. Puteți alege din următoarele modele de hăinuțe pentru păpușa de jucărieA: hăinuţă roz cu ciorap, B: sacou alb şi pantaloni gri, C: costum galben, D: bluză roz şi salopetă gri.

 Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespunde standardelor europene de calitate. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice stabile, care în același timp sunt moi, plăcute, netede la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni150*71*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului80*23*63 cm
Lungime intreaga150 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,1 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...