Căsuță pentru păpușă Baby Nurse Doll's Play Center Smoby și echipament de noapte cu scutece

Detalii privind produsul

Centrul de bebe pentru păpușa de jucărie Baby Nurse și pijamaua drăguță cu scutece este un set minunat de jucărie, care îi va cuceri inima fiecărei fetițe de la vârsta de 3 ani, care are grijă cu plăcere de păpușa ei de jucărie. Jucăriile de fetițe se completează prin culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor fi cu un efect foarte bun la dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, în ei se va consolida înclinația îngrijirii altora și de asemenea vor fi mai aproape de lumea adulților. Setul de jucărie se achiziționează la preț avantajos astfel că, nu doar copii dumneavoastră se îmbogățesc cu jucării moderne de calitate și superbe, ci veți putea și economisi. În produsele Smoby se află designul franțuzesc, sunt sigure și de calitate datorită celui mai modern proces de fabricare. 

Centru de bebe Baby Nurse Doll's Play Center Smoby cu trei părţi cu 23 de accesorii

Căsuța pentru păpușa de jucărie, Baby Doll's Play Center este o jucărie rezistentă multifuncțională, care le oferă micilor bone diferite posibilități de joacă în timpul jocului cu păpușa preferată de jucărie. Camera pentru păpușa de jucărie este un cadou minunat pentru fetițele de la 3 ani. Căsuța din trei părți va oferi un spațiu uriaș pentru distracția cu păpușa. Fetița îmbrăcată în rolul de mamă își va putea spăla păpușa de jucărie în baie, care este incorporată cu o vană roz dotată cu un duș, care provine din seria limitată Aur. Desigur că, din baie nu poate lipsi nici pultul pentru schimbarea scutecului, care se află lângă vana mică. Hrănirea păpușii de jucărie se poate face în scaunul de masă aflat în bucătărie. După ce stomacul bebelușului este plin mămica va putea pune la odihnă păpușa adorabilă de jucărie în leagănul aflat în dormitor. Deasupra leagănului se află un carusel cu inimioară și păsărică, care o va adormi pe, păpușă. Căsuța de jucărie pentru păpușă strălucește în nuanțele minunate de roz completate cu accesorii gri. În căsuța pentru păpușă se află un centru fantastic de păpușă, unde păpușa și mama ei vor găsi tot ceea ce au nevoie. Căsuța este potrivită pentru o păpușă cu o înălțime de 42 cm, care nu este inclusă în ambalaj. 

În bucătărie se află o chiuvetă și 23 de accesorii, care stau la dispoziția copilului. Printre accesorii se află oala cu capac, farfuria în formă de inimă cu linguriță, sticla cu biberon și mâncarea de bebe, șampon de păpușă, termometru și alte accesorii de nelipsit. Desigur că, partea importantă a căsuței pentru păpușă este cuptorul de microunde unde se pot preîncălzi bunătățile pentru păpușa de jucărie. Căsuța pentru păpușă oferă un spațiu de depozitare încăpător, care este de asemenea ideal pentru depozitarea accesoriilor. Dormitorul este dotat cu o lampă de noapte și ramă de poze, în care se poate pune poza realizată în comun cu mica mămică și cu păpușa ei drăguță de jucărie. Avantajul căsuței pentru păpușă este că, nu ocupă mult spațiu, deoarece unele părți se pot plia ușor, rulează pe roți și dimensiunea totală deschisă este 150*71*72 cm.

Pijama pentru păpuşă Baby Nurse Smoby 42 cm

Pijama pentru păpușa de jucărie Smoby Baby Nurse este potrivită pentru păpuși cu o mărime de 42 cm. Această hăinuță este potrivită pentru fiecare prințesă mică, care are grijă, cu plăcere, de păpușa sa, îi place să-i facă baie, să o hrănească, să o îmbrace și să o adoarmă. Pijamaua este foarte importantă pentru ca păpușa să nu răcească. Aceasta strălucește în combinație frumoasă de culori alb și roz, decorată cu inimioare și flori galbene. Pijamaua pentru păpușa de jucărie s-a fabricat din material de calitate plăcut la atingere. Smoby este producătorul renumit al jucăriilor franţuzeşti de calitate. Datorită acestuia calitatea produselor este asigurată. Copiilor le place să aibă grijă de păpușa lor. Joaca cu păpușa are un rol foarte important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. De schimbarea păpușii se vor bucura și copii începând de la vârsta de 3 ani. 

Set scutece Baby Nurse Smoby pentru păpuşă 42 cm 4 buc

Setul de scutec pentru păpușa de jucărie Smoby Baby Nurse conține 4 bucăți de scutece pentru păpușa de jucărie, care sunt potrivite pentru păpușile cu o dimensiune de 30-45 cm. Accesoriul este recomandat pentru copii de la vârsta de 3 ani. Acesta este un accesoriu minunat pentru copii, care au cu plăcere grijă de păpușa lor, îi schimbă scutecul, o hrănesc, îi fac baie sau o adorm. Accesoriile pentru păpușa de jucărie au un efect dezvoltator la simțurile copiilor, li-i se întipărește înclinația pentru îngrijire. 

  Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespunde standardelor europene de calitate. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice stabile, care în același timp sunt moi, plăcute, netede la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni150*71*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului80*23*63 cm
Lungime intreaga150 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,1 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...