Căsuță pe piloni Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m sonerie și grădină mare

Detalii privind produsul

Căsuța pentru copii pe piloni Pilings House, este cea mai nouă căsuță de grădină pentru toți copii de la 2 ani. Căsuța pentru copii este realizată în culori vibrante, astfel încât copii se vor îndrăgosti imediat de ea și este un accesoriu ideal pentru orice grădină și curte. Această căsuță originală se află pe stâlpi cu înălțimea de 70 cm, datorită cărora copii pot avea parte și de un tobogan mare, cu o lungime de 1,5 metri, pe care se pot da veseli. Căsuța pentru copii poate fi accesată prin scările antiderapante, iar copii vor putea să se bucure de frumoasa priveliște a grădinii de la ferestrele sau terasa din fața ușii de intrare.

Căsuța mai conține o sonerie electronică, dar și o grădină practică, în care se mici își pot crește propriile flori. În căsuța spațioasă pentru copii, cu pereți dublii, încap chiar și mai multți copii. Micuți prichindei vor folosi cu siguranță și spațiul sub căsuță. Pot să-și pună acolo o pătură, jucării și să se joace într-o umbră plăcută. În jurul căsuței, copilașii își pot așeza grădină mare, care constă dintr-un sistem de 2 garduri cu ghivece de flori. Poziția grădinii poate fi amenajată în funcție de imaginația și nevoile lor. În acest fel, micuții grădinari își pot uda florile și pot avea grijă de flori, câștigând atitudinea potrivită față de natură.

La fabricarea căsuței pentru copii a fost utilizat materiale durabil și de înaltă calitate, pentru a asigura o siguranță maximă a copiilor. Aceasta este, de asemenea, decorată cu motive frumoase pentru copii - ghivece de flori, păsări și pisică. Culoarea alb-verde a căsuței pentru copii, combinată cu acoperișul gri și stâlpii albi, este foarte realistă și modernă. Pe căsuța de jucărie sunt obloane retractabile. Suprafața căsuței este echipată cu un filtru special anti-UV care protejează casa de razele solare, cu ajutorul căreia își va menține culorile minunate pentru mulți ani.

Căsuța pe stâlpi poate fi ușor pliată și dezasamblată. Designul acestei căsuțe este gândit până la cel mai mic detaliu, astfel încât va cuceri instantantaneu fiecare copil. Căsuța de la Smoby este cea mai bună alegere pentru copii dvs. Grădina pentru copii este formată din gard, pe care se află 2 ghivece de flori de culoare roșie, în care cei mici își vor putea planta popriile flori. Dimensiunile totale ale căsuței pentru copii pe stâlpi sunt de 260*160*197 cm, înălțimea totală este de 197 cm. Dimensiunile căsuței fără stălpi sunt de 98*110*127 cm. Greutatea totală a căsuței pentru copii este de 35 kg.

Căsuța pentru copii provine de la producătorul franțuzesc Smoby, care este un producător de jucării unice și de înaltă calitate. Smoby este cel mai bun producător de căsuțe de grădină pentru copii, dar și multe alte jucării. Marginile de pe jucăriile Smoby sunt rotunjite pentru a preveni rănirea copiilor în timpul jocului. Ele îndeplinesc cele mai stricte criterii de siguranță și de aceea este căsuța Smoby cea mai bună alegere pentru dvs. Plasticul de pe jucăriile Smoby este moale și plăcut la atingere.

Caracteristici

 • căsuță originală de grădină pe stâlpi
 • sonerie electronică
 • grădină extinsă
 • tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
 • construcție stabilă și durabilă
 • accesoriul ideal pentru curte sau grădină
 • design realist și pereți dublii de calitate
 • ușă mică și jaluzele care se pot deschide
 • spațioasă pentru jocul mai multor copii
 • culori vibrante și un filtru anti-UV
 • margini rotunjite
 • produs francez
 • pentru băieți și fete
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate35 kg
ObservaţieHouse size: 98*110*127 cm
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...