Căsuță pentru păpușă Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trei camere cu 23 accesorii (bucătărie, baie, dormitor)

Detalii privind produsul

Căsuța pentru păpușă Natur D'Amour din colecția Baby Nurse este un cadou excelent pentru toți copiii și în special fetele de la 3 ani. Complexul de joacă in culori pastelate roz, alb si gri este format din 3 piese de joc, care sunt potrivite pentru o papusa cu dimensiunea maxima de 42 cm. Partea principală, centrală a căsuței este formată dintr-o baie cu o cadă cu duș și o masă de înfășat cu un design modern. Peretele din spate este alcătuit dintr-o ramă foto, decorată cu o inimă, în care fetița își poate pune fotografia cu păpușa.

Parte din stângă a căsuței este formată dintr-o zonă de bucătărie în care există un scaun de luat masa cu blat, chiuvetă, plită, iar în partea inferioară este un cuptor cu microunde, în care mămicile pot încălzi rapid mâncarea păpușilor. În partea dreaptă, se află un dormitor cu un pat confortabil, deasupra căruia se află un carusel cu inimioare și păsări pentru un somn mai bun al păpușilor. Lampa de noapte din spatele capului păpușei emite noaptea o lumină fosforescentă plăcută și discretă. În caz de nevoie, pătuțul poate fi scos din căsuță, iar copilul poate pune pătuțul cu păpușa lângă al lui și poate dormi împreună cu ea.

Acest centru de ingrijire multifunctional ofera un set bogat de 23 de accesorii, inclusiv o oala cu capac, o farfurie cu lingura de hranire, o sticla de lapte, mancare pentru bebelusi, o periuta de dinti, sampon, un termometru, un ghid de ingrijire a bebelusului si diverse alte accesorii. Copiii vor fi, de asemenea, încântați de spațiul de depozitare suficient pentru accesorii. Avantajul centrului pentru păpuși este că nu necesită mult spațiu. Laturile individuale ale casei pot fi pliate cu ușurință, economisind astfel spațiu, iar datorită roților poate fi mutată oriunde sau depozitată într-un loc în care nu ocupă mult spațiu.

Îngrijirea păpușei face parte din jocul cu păpuși în care copiii își imită părinții. Jocul unui copil cu o păpușă dezvoltă abilitățile cognitive, motorii și independența. Copiilor le place să pretindă că păpușa lor este reală. O hrănesc, îi fac baie, îi schimbă scutecul, o adorm. Jocul cu păpușa unui copil este, de asemenea, important în dezvoltarea abilităților de comunicare și limbaj. Dimensiunile totale ale centrului de îngrijire când este desfăcută sunt de 149*71*71 cm, în timp ce înălțimea totală ajunge la 71 cm. Papusa nu este inclusa in pachet.

Producătorul franțuzesc Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă versatil copilașii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni149*71*71 cm
Dimensiunile ambalajului80*23,4*63 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...