Căsuță pentru păpușă Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby cu trei părţi şi 23 de accesorii (bucătărie, baie, dormitor)

Detalii privind produsul

Căsuța pentru păpușa Violette din ediția Baby Nurse, este o jucărie rezistentă atemporală pentru fetițele de la 3 ani. Complexul de jocuri în nuante frumoase de roz este format din 3 părți de joacă, concepute pentru o păpușă cu o dimensiune maximă de 42 cm. Principala parte centrală a căsuței constă dintr-o baie cu o cădiță roz cu duș și o masă de înfâșat cu un model modern. Peretele din spate conține o fotografie, decorată cu inimi, în care fetița își poate pune o fotografie cu o păpușa preferată.  

Partea din stânga este alcătuită dintr-o bucătărie, în care se află un scaun de masă, blat, plită și un cuptor cu microunde în partea de jos, în care micuțele mame pot încălzi rapid mâncarea păpușilor. În partea din dreaptă se află un dormitor cu un pat confortabil, deasupra căruia se află un carusel cu inimioare și păsărele pentru un somn mai bun al păpușilor. Lampa de noapte din spatele capului păpușilor redă pe timp de noapte o lumină fosforescente plăcută și nederanjantă. Dacă este necesar, pătuțul poate fi detașat de la căsuța, iar copilul își poate pătuțul cu păpușă lângă patul său pentur a dormi împreună. 

Acest centru multifuncțional de îngrijire oferă un set bogat de 23 de accesorii, inclusiv o oală cu capac, farfurie în formă de inimioară cu linguriță, sticlă de lapte, cutie cu lapte praf, șampon, un termometru și diverse alte accesorii. Copiii se vor bucura, de asemenea, de suficeint spațiu de depozitare pentru accesorii. Avantajul centrului pentru bebeluși este faptul că nu ocupă mult spațiu. Părțile individuale ale căsuței pot fi ușor pliate, economisind spațiu și datorită roților pot fi mutate oriunde sau depozitate într-un loc care nu ocupă mult spațiu.

Îngrijirea păpușei este partea importantă a jocului cu păpușa timp în care micile bone vor îmbrăca rolul de părinte. Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice și independența. În timpul jocului fetițele vor îmbrăca rolul de mamă și se vor juca cu păpușa de jucărie ca și cu, propriul lor copilaș, o hrănesc, îi fac baie, o schimbă, o adorm. Joaca cu păpușaare un rol important în perfecționarea abilităților de comunicare și de limbaj. Dimensiunea întreagă a căsuței în stadiul în care este desfăcută este de 150*71*72 cm, cănd este pliată are dimensiuni de 71*71*67,5 cm, iar înîlțimea totală este de 71 cm. Păpușa nu este inclusă în pachet. 

Smoby este un producător renumit francez de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile delicate ale copilului. Culorile jucăriilor din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Smoby este o garanție a calității franceze, a modelelor originale și a produselor atemporale.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni150*71*71 cm
Inaltimea produsului71 cm
Dimensiunile ambalajului80*24*63 cm
Lungime intreaga150 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,1 kg
Culoareaviolet
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...