Centru bebe pentru păpuşă Baby Nurse Doll's Play Center Smoby cu trei părţi şi 23 de accesorii

Detalii privind produsul

Căsuța pentru păpușa de jucărie, Baby Doll's Play Center este o jucărie rezistentă multifuncțională, care le oferă micilor bone diferite posibilități de joacă în timpul jocului cu păpușa preferată de jucărie. Camera pentru păpușa de jucărie este un cadou minunat pentru fetițele de la 3 ani. Căsuța din trei părți va oferi un spațiu uriaș pentru distracția cu păpușa. Fetița îmbrăcată în rolul de mamă își va putea spăla păpușa de jucărie în baie, care este incorporată cu o vană roz cu un duș, care provine din seria limitată Aur. Desigur că, din baie nu poate lipsi nici pultul pentru schimbarea scutecului, care se află lângă vana mică. Hrănirea păpușii de jucărie se poate face în scaunul de masă aflat în bucătărie. După ce stomacul bebelușului este plin mămica va putea pune la odihnă păpușa adorabilă de jucărie în leagănul aflat în dormitor. Deasupra leagănului se află un carusel cu inimioară și păsărică, care o va adormi pe, păpușă. Căsuța de jucărie pentru păpușă strălucește în nuanțele minunate de roz completate cu accesorii gri. În căsuța pentru păpușă se află un centru fantastic de păpușă, unde păpușa și mama ei vor găsi tot ceea ce au nevoie. Căsuța este potrivită pentru o păpușă cu o înălțime de 42 cm, care nu este inclusă în ambalaj. 

În bucătărie se află o chiuvetă și 23 de accesorii, care stau la dispoziția copilului. Printre accesorii se află oala cu capac, farfuria în formă de inimă cu linguriță, sticla cu biberon și mâncarea de bebe, șampon de păpușă, termometru și alte accesorii de nelipsit. Desigur că, partea importantă a căsuței pentru păpușă este cuptorul de microunde unde se pot preîncălzi bunătățile pentru păpușa de jucărie. Căsuța pentru păpușă oferă un spațiu de depozitare încăpător, care este de asemenea ideal pentru depozitarea accesoriilor. Dormitorul este dotat cu o lampă de noapte și ramă de poze, în care se poate pune poza realizată în comun cu mica mămică și cu păpușa ei drăguță de jucărie. Avantajul căsuței pentru păpușă este că, nu ocupă mult spațiu, deoarece unele părți se pot plia ușor. 

Datorită roților copilașul își va putea duce jucăria preferată oriunde sau o va putea depozita unde nu ocupă mult spațiu. Înălțimea căsuței pliată este de 72 cm, dimensiunea întreagă desfăcută este de 150*71*72 cm. Oferiți-i bucurie copilașului dumneavoastră cu această jucărie unică. Grija de păpușa de jucărie este partea importantă a jocului cu păpușa timp în care micile bone vor îmbrăca rolul de părinte. Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice și independența. În timpul jocului fetițele vor îmbrăca rolul de mamă și se vor juca cu păpușa de jucărie ca și cu, propriul lor copilaș, o hrănesc, îi fac baie, o schimbă, o adorm. Joaca cu păpușa are un rol important în perfecționarea abilităților de comunicare și de limbaj. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate și cu design și funcționalitate unică. Jucăriile producătorului lider pe, piață s-au fabricat din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății și corespund standardelor de calitate europeană. Căsuța de jucărie, Baby Doll's Play Center este o jucărie minunată și unică în propria sa categorie și garantează distracția îndelungată a prințesei dumneavoastră mici cu păpușa preferată. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Aceasta va cuceri privirea fiecărui copil astfel că, este considerat un cadou ideal pentru cei mai mici copii.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni150*71*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului80*23*63 cm
Lungime intreaga150 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,1 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...