Căsuță din lemn pentru insecte Outdoor Bugs-View Eichhorn Asamblează și colorează de la 6 ani

Detalii privind produsul

Căsuța din lemn pentru insecte Outdoor Bugs View de la marca germană Eichhorn este o jucărie frumoasă care va încânta pe toți copiii de la vârsta de 6 ani. Căsuța atemporală pentru insecte este realizată din lemn de tei de cea mai bună calitate, care este plăcut și neted la atingere. În setul creativ Asamblează și colorează, băieții și fetele vor găsi o pensulă și vopsele cu care pot picta cu ușurință căsuța pentru insecte exact după placul lor. Ei vor decide ce culoare este cea mai potrivită pentru acoperiș, pot picta diferite imagini pe părțile laterale, totul depinde de imaginația și dexteritatea lor. Când lucrează cu căsuța, își dezvoltă abilitățile motorice, gândirea logică și imaginația tehnică și se distrează cu ea ore întregi.

După asambare obțin o căsuță cu dimensiuni de 12*12*12 cm. Căsuța de insecte poate fi atârnată clasic pe perete sau pe un copac. Căsuța din lemn are un efect pozitiv asupra dezvoltării copilului, crește activitatea creierului acestuia, îi modelează personalitatea, aptitudinile și abilitățile. Se caracterizează printr-un design și o calitate originală, datorită cărora va rezista ani de zile în familia dvs. Stimulează gândirea creativă și abstractă la copii, aceștia dobândesc un simț al esteticii și își creează o relație pozitivă cu natura. Ei observă insectele, învață să recunoască speciile individuale și își dau seama de utilitatea lor.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • Asamblează și colorează - căsuța pentru insecte
  • pensulă cu culori
  • design german de top de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește criteriile stricte ale UE
  • potrivit de la 6 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni12*12*12 cm
Greutate389 g
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...