Căsuţă Neo Jura Lodge Smoby cu 2 uşi 2 geamuri cu jaluzele şi hrănitor de păsări de la 2 ani

Detalii privind produsul

Căutați o căsuță de calitate și unică pentru copilașul dumneavoastră? Producătorul franțuzesc Smoby fascinează pe toată lumea cu, căsuța modernă extensibilă Neo Jura Lodge, deoarece căsuța este o alegere minunată atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la vârsta de 2 ani. Aceasta este o noutate revoluționară din mâna designerilor franțuzești lideri pe, piață care le oferă copiilor multe momente fericite atât pentru distracția în interior, cât și în exterior. Căsuța a fost fabricată cu o ușă în 2 canate, 2 geamuri cu jaluzele și o hrănitoare unică de pasăre. Căsuța oferă un aspect precum cel real, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri din țiglă și lemn împreună cu imagini de animale și flori. Interiorul spațios al căsuței îi oferă copilașului dumneavoastră multe posibilități la distracție fericită. 

Formați căsuța după dorințele copilașului dumneavoastră

Designul unic și inovativ va face posibilă extinderea căsuței Neo Jura Lodge cu alte accesorii. Copii adoră inovațiile tehnice și nu în ultimul rând ei înșiși vor putea decide cu ce își doresc să-și transforme căsuța într-una mai superbă. Căsuța se poate extinde cu bucătărie de vară, măsuță de picnic, grădină în față dotată cu ghiveci de flori astfel că, micii bucătari sau grădinari își vor putea dezvolta tărâmul pentru ei înșiși. Accesoriul minunat al căsuței pot fi hornul, soneria sau chiar și un butoi, care reține apa pluvială din cetârnă împreună cu stropitoarea. Copii care petrec timpul cu plăcere singuri, pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa de intrare, care se poate închide cu, cheia, pe care poștașul va putea înmâna prin deschizătură scrisorile importante mult așteptate. 

Calitate de calitatea întâi într-un design franțuzesc

Căsuța pentru copii s-a fabricat din material de plastic rezistent, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de mulți ani. Suprafața acesteia este moale, netedă la atingere. Căsuța mică strălucește în combinația de culori alb, verde, roșu și gri, designul său minunat va fi proteja de filtrul UV împotriva razelor dăunătoare de soare. Căsuța a fost fabricată cu un strat de perete dublu, puternic și stabil, care va rezista vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice rele. 

Căsuța care dezvoltă abilitățile copilașului dumneavoastră

Dimensiunea căsuței este de 116*124*132 cm, înălțimea totală 132 cm. Căsuța Smoby se poate monta și demonta foarte ușor. Aceasta nu ocupă spațiu astfel că, nu trebuie să vă faceți griji că va ocupa mult spațiu demontată. Interiorul căsuței este spațios și datorită designului său ergonomic se va deschide un teren mare de joacă în fața copiilor. În timpul petrecut în căsuță li-i se dezvoltă copiilor abilitățile de comunicare, datorită jocului de rol și a mediului stimulator al căsuței li-i se îmbogățește vocabularul. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice și stabile, care în același timp sunt netede, moi, plăcute la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Caracteristici

 • Căsuță de grădină cu ușă, care se poate deschide și jaluzele
 • Se poate extinde cu alte elemente
 • Design precum cel real
 • Pentru folosirea atât în interior, cât și în exterior
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură rezistentă și maxim de stabilă
 • Filtru anti UV
 • Înălțime de 132 cm 
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Din material de plastic neted la atingere cu, colțuri rotunjite
 • Produs franțuzesc de top
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni116*124*132 cm
Inaltimea produsului132 cm
Dimensiunile ambalajului99*30*122 cm
Lungime intreaga124 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate17,3 kg
NotePossibility to add accessories
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...