Casută Natur 'Home cu filtru UV Smoby 130 cm de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Căsuța pentru copii Smoby Maison Natur 'Home este o căsuță frumoasă în culori vii de portocaliu și maro. Aceasta conține un filtru anti UV, care protejează împotriva luminii soarelui, care menține culorile pentru un timp îndelungat, care nu se decolorează la soare. Pereții dubli garantează o construcție solidă și stabilă. Plasticul este puternic și durabil. Căsuța pentru copii Smoby Maison Natur 'Home este un produs franțuzesc, care reflectă precizia și perfecțiunea franțuzească. Aceasta are o formă atipică cu pereți ușor rotunjiți oferindu-i garanție. Materialul de plastic este moale și neted la atingere. Datorită simplității sale și spațiului mare din interior cu o înălțime de până la 130 cm și planul podelei de 128*117 cm este una dintre cele mai populare căsuțe. Lățimea acesteia este de 112 cm, adâncimea de 110 cm. Pe ferestre sunt obloane de nuanță pastelată gri-maro cu inimi decupate și fereastra din spata este rotundă și sub ea ca o decorațiune o ramură a unui copac cu frunziș. Aceasta este potrivită pentru copii de la 2 ani. Această căsuță va încânta pe fiecare copilaș timp de mulți ani. 

Suprafața căsuței pentru copii conține un filtru unic anti UV, care protejează culoarea căsuței de decolorare și va rămâne la fel de frumoasă și strălucitoare timp de mulți ani. Unicitatea filtrului anti UV este că căsuța va arăta după mai mulți ani ca și cum ar fi fost atunci scoasă din cutie. Căsuța Smoby pentru copii se poate asambla și dezasambla într-un mod foarte ușor. După dezasamblare căsuța pentru copii nu ocupă mult spațiu astfel că, nu trebuie să vă faceți griji că va fi dezordine acasă. Stabilitatea căsuței este garantată de materiale din plastic de înaltă calitate, rezistente și durabile.  Suprapfața din plastic este netedă la atingere și delicată cu mânuțele copiilor. Colțurile acesteia sunt rotunjite astfel că, copii nu se pot răni în timp ce se joacă. Smoby este un producător franțuzesc de jucării pentru copii, care garantează calitatea și durabilitatea căsuței realizate conform standardelor europene. Marca franțuzească Smoby este o garanție a calității dovedită de-a lungul anilor de existență. 

Joaca în căsuță este atractivă pentru toți copii de diferite vârste. Ei se pot juca multe ore în aceasta împreună cu prietenii sau frați lor. Căsuța pentru copii SMOBY se numără printre cele de cea mai bună calitate pe piață datorită durabilității și calității lor înalte. Plăcerea de a se juca în căsuță este unică datorită designului său ergonomic, consecvent, iar copii au mult spațiu de joacă în interior. Joaca în căsuța pentru copii dezvoltă abilitățile de comunicare și copii îi imită pe adulți în timpul jocului. Mediul stimulator al căsuței îi incurajează pe copii să-și dezvolte vocabularul. Căsuța Smoby pentru copii față de căsuțele din lemn este frumos colorată, care sprijină imaginația, spiritul de joacă și trezește imaginația copiilor și scene fabuloase. Căsuța pentru copii Smoby nu va avea succes doar la copii dumneavoastră, ci și la prietenii lor. Aceasta este un accesoriu frumos pentru curte sau grădină. Casa însăși este un vis devenit realitate pentru toți copii. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni112*110*130 cm
Inaltimea produsului130 cm
Dimensiunile ambalajului98*29*120
Greutate20,30 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...