Căsuță My Neo House DeLuxe Smoby variantă extinsă

Detalii privind produsul

Dăruiți-le copiilor dumneavoastră cel mai nou produs al designerilor a designerilor producătorului franțuzesc Smoby adică căsuța rezistentă Neo House DeLuxe. Căsuța completă extinsă modernă este stârnește atenția băieților și de asemenea fetițelor deja de la vârsta de 2 ani, nici nu își vor dori să se despartă de regatul lor mic. În căsuță copilul dumneavoastră ajunge înăuntru prin ușa întreagă de intrare de pe care desigur nu poate lipsi nici orificiul pentru aruncarea scrisorii ca poștașul să poată înmâna scrisorile importante. În zilele fierbinți de vară se vor îngriji de aerisirea plăcută 2 deschizături de geam cu obloane, care se pot deschide și 2 geamuri rotunde. Căsuța stârnește o impresie, precum cea reală, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și pasărea drăguță face parte din decorul peretului. Căsuța superbă nu poate fi doar decorul curții sau grădinii, ci se poate folosi și în interior.

Căsuța extinsă de grădină aduce multă noutate în viața celor mici. Căsuța conține și o bucătărie de vară dotată cu 17 accesorii, grădinuță în față practică cu ghiveciuri de flori, jgheab de scurgere cu butoi și stropitoare. Sistemul de drenare al apei la nevoie se poate fixa pe oricare parte a căsuței. Din butoiul umplut după precipitația frecventă copii dumneavoastră pot să-și ude grădina lor de floare cu apă proaspătă de ploaie, plantele, care îi apropie de dragostea față de natură. Dacă în butoi eventual nu este suficientă apă pentru udare nu trebuie făcut altceva doar umplut rezervorul de apă prin jgheab. După treburile de grădină copii dumneavoastră pot să îmbrace rolul gosopodarului grijului, deoarece bucătăria de grădină este pregătită pentru pregătirea bunătăților. 

Copii, care petrec cu plăcere puțin timp singuri, pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa întreagă de intrare, care se poate închide cu cheia, prin care poștașul poate să înmâneze scrisorile, desenele mult așteptate, importante prin orificiul pentru aruncarea scrisorii. Prin deschizăturile suplimentare cu design rotund de dimensiune diferită este asigurată pătrunderea aerului și lumina plăcută a razelor de soare luminează eficient interiorul căsuței. Desigur dintr-o căsuță obișnuită nu poate lipsi nici soneria electronică, care se află lângă ușa de intrare ca musafirii să-și poată semnala venirea. Masa exterioară de picnic cu două bănci oferă o posibilitate excepțională pentru ospitalierea musafirilor, dar este potrivită chiar și pentru simpla odihnă, la șuetă, luarea mesei, desenare sau este potrivit și pentru joc de societate. La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese).

Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care timp de ani îi va face fericiți pe copii dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește în combinație de culoare alb, verde, roșu și gri, aspectul său minunat o va proteja apoi filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. 

Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta foarte ușor și simpli-cât și demonta. Aceasta este economă în spațiu, nu trebuie să vă faceți griji că va ocupa mult spațiu în mod desfăcut. Interiorul căsuței este spațios și datorită realizării sale ergonomice se deschide o suprafață mare de joacă în fața copiilor. În timpul petrecut în căsuță li-i celor mici se dezvoltă abilitatea de comunicare, datorită jocului de rol și mediului stimulator a căsuței li-i se dezvoltă vocabularul. În timpul îngrijirii de căsuță li-i se întărește și responsabilitatea lor. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • Căsuță de grădină cu multe accesorii
 • Sonerie electronică
 • Ușă întreagă de intrare cu broască
 • Masă de picnic cu 2 bănci
 • Grădină în față cu ghiveciuri de flori
 • Bucătărie de vară cu 17 accesorii
 • Sistem de drenaj cu butoi și stropitoare
 • Aspect precum cel real
 • Pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură durabilă și maxim de stabilă
 • Cu filtru anti UV 
 • Cu o înălțime de 135 cm
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • Produs franțuzesc de top
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*115*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Lungime intreaga115 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...