Căsuța My Neo House DeLuxe Smoby XL varianta extinsă și masă cu 2 scaune și 2 tabureți

Detalii privind produsul

Cea mai nouă căsuță extinsă My Neo House DeLuxe cu masă, scaune și tabureți de sub mâna designerilor franțuzești Smoby este alegerea perfectă pentru copii deja de la vârsta de 2 ani, care își petrec cu plăcere timpul lor liber în aerul proaspăt. În căsuță copii ajung înăuntru prin ușa întreagă de intrare, care se poate încuia, de pe care desigur nu poate lipsi nici orificiul pentru aruncarea scrisorii ca poștașul să poată înmâna scrisorile importante. În zilele fierbinți de vară se vor îngriji de aerisirea plăcută 2 deschizături de geam cu obloane, care se pot deschide și 2 geamuri rotunde. Căsuța stârnește o impresie, precum cea reală, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și pasărea drăguță face parte din decorațiunea acesteia. Căsuța superbă nu poate fi doar decorul curții sau grădinii, ci se poate folosi și în interior. 

Căsuța s-a îmbogățit și cu bucătărie mică populară de vară, care ajută zilele gospodarului cu 17 bucăți de accesorii indispensabile. Grădina extinsă din față constă dintr-un gard dotat cu ghiveciuri de flori, pe care îl pot așeza în jurul căsuței după fantezia lor. Jgheabul cu butoiul, care reține apa de ploaie împreună cu stropitoarea se poate fixa pe oricare parte a căsuței. Astfel micii grădinari vor dobândi rutina zilnică privind îngrijirea plantelor lor astfel se adâncește în ei și dragostea față de natură. Dacă în butoi eventual nu este suficientă apă pentru udare nu trebuie făcut altceva doar umplut rezervorul de apă prin jgheab. În timpul procesului de comandă aveți posibilitatea de a vă extinde achiziționarea, printre acestea se află de exemplu pardosea, care este formată din plăci din plastic, care se poate achiziționa în 2 variante - sub căsuță (set de 12 elemente) și sub căsuță cu accesorii exterioare (set de 18 elemente). 

Ușa întreagă de intrare se poate încuia cu cheia, iar prin orificiul pentru aruncarea scrisorii poștașul poate să înmâneze scrisorile, desenele importante. Prin deschizătura rotundă de geam cu design razele de soare de vară vor pătrunde în interiorul căsuței. Lângă ușa de intrare se află soneria electronică ca musafirii să-și poată semnala sosirea. Masa de picnic cu bănci este perfectă pentru odihnă, desenare, luarea mesei, jocului de societate. De set mai aparțin 2 scaune KidChair, masa KidTable în jurul căreia încap și 4 copii și 2 măsuțe multifuncționale KidStool, care se pot folosi chiar și ca taburet. Setul de mobilier de grădină este foarte puternic și stabil, a fost tratat cu filtru anti UV ca aspectul frumos de culoare să persiste mult față de razele dăunătoare de soare. Mobilierele de grădină se pot folosi întregul an - în grădină, curte, terasă și în cameră chiar ca mobilier clasic pentru copii. 

Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care timp de ani îi va face fericiți pe copii dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație de culoare alb, verde, roșu și gri, aspectul său minunat o va proteja apoi filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. 

Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta foarte ușor și simpli-cât și demonta. Aceasta este economă în spațiu, nu trebuie să vă faceți griji că va ocupa mult spațiu în mod desfăcut. Interiorul căsuței este spațios și datorită realizării sale ergonomice se deschide o suprafață mare de joacă în fața copiilor. În timpul petrecut în căsuță li-i celor mici se dezvoltă abilitatea de comunicare, datorită jocului de rol și mediului stimulator a căsuței li-i se dezvoltă vocabularul. În timpul îngrijirii de căsuță li-i se întărește și responsabilitatea lor. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • Căsuță modernă de grădină pentru folosirea interioară-și exterioară
 • Sonerie electronică
 • Ușă întreagă care se poate încuia/ în ambalaj și ușă olandeză 
 • Grădină în față extinsă cu ghiveciuri de flori
 • Masă de picnic cu bănci
 • Bucătărie de vară cu 17 accesorii
 • Jgheab cu sistem de drenare al apei 
 • Mobilier pentru copil - scaune, masă, tabureți
 • Aspect precum cel real
 • Se poate extinde cu alte accesorii
 • Pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură durabilă și maxim de stabilă
 • Cu filtru anti UV 
 • Cu o înălțime de 135 cm
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • Produs franțuzesc de top
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*115*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Lungime intreaga115 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...