Căsuță My Neo House DeLuxe Smoby cu grădină extinsă în față

Detalii privind produsul

Căsuța minunată My Neo Hose DeLuxe cu grădină mare de sub mâna designerilor franțuzești Smoby este alegerea perfectă ca și cadou pentru cei mai mici deja de la vârsta de 2 ani, care cu plăcere își petrec timpul lor liber în aerul proaspăt. În căsuță copii ajung înăuntru prin ușa întreagă de intrare, care se poate încuia, de pe care desigur nu poate lipsi nici orificiul pentru aruncarea scrisorii ca poștașul să poată înmâna scrisorile importante. În zilele fierbinți de vară se vor îngriji de aerisirea plăcută 2 deschizături de geam cu obloane, care se pot deschide și 2 geamuri rotunde. Căsuța stârnește o impresie, precum cea reală, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și pasărea drăguță face parte din decorațiunea acesteia. Căsuța superbă nu poate fi doar decorul curții sau grădinii, ci se poate folosi și în interior. 

Micii grădinari vor lua cu plăcere în posesie grădina extinsă în față, care este compusă dintr-un gard dotat cu ghiveciuri de flori pe care îl pot așeza în jurul căsuței după fantezia lor. Jgheabul cu butoiul, care reține apa de ploaie împreună cu stropitoarea se poate fixa pe oricare parte a căsuței. Astfel micii grădinari vor dobândi rutina zilnică privind îngrijirea plantelor lor astfel se adâncește în ei și dragostea față de natură. Dacă în butoi eventual nu este suficientă apă pentru udare nu trebuie făcut altceva doar umplut rezervorul de apă prin jgheab. În timpul procesului de comandă aveți posibilitatea de a vă extinde achiziționarea în coșul dumneavoastră cu accesorii de calitate, printre acestea se află de exemplu pardosea, care este formată din plăci din plastic, care este disponibilă în 2 variante - sub căsuță (set de 12 elemente) și sub căsuță cu accesorii exterioare (set de 18 elemente). 

Ușa întreagă de intrare se poate încuia cu cheia, iar prin orificiul pentru aruncarea scrisorii poștașul poate să înmâneze scrisorile, desenele importante. Prin deschizătura rotundă de geam cu design razele de soare de vară vor pătrunde în interiorul căsuței.  Căsuța pentru copii s-a fabricat din material de plastic durabil, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de ani. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație de culoare alb, verde, roșu și gri, aspectul său minunat o va proteja apoi filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. 

Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta foarte ușor și simpli-cât și demonta. Aceasta este economă în spațiu, nu trebuie să vă faceți griji că va ocupa mult spațiu în mod desfăcut. Interiorul căsuței este spațios și datorită realizării sale ergonomice se deschide o suprafață mare de joacă în fața copiilor. În timpul petrecut în căsuță li-i celor mici se dezvoltă abilitatea de comunicare, datorită jocului de rol și mediului stimulator a căsuței li-i se dezvoltă vocabularul. În timpul îngrijirii de căsuță li-i se întărește și responsabilitatea lor. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • Căsuță modernă de grădină pentru folosirea interioară-și exterioară
 • Ușă întreagă care se poate încuia/în ambalaj și ușă olandeză
 • Grădină triplă în față cu ghiveciuri de flori
 • Jgheab cu sistem de drenare al apei 
 • Aspect precum cel real
 • Se poate extinde cu alte accesorii
 • Pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură durabilă și maxim de stabilă
 • Cu filtru anti UV 
 • Cu o înălțime de 135 cm
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • Produs franțuzesc de top
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*115*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Lungime intreaga115 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...