Căsuța My Neo House DeLuxe Smoby cu grătar și grădină în spatele căsuței

Detalii privind produsul

Căsuța modernă My Neo House DeLuxe cu grătar și grădină în spatele căsuței va impresiona băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani. Cei mici vor fi încântați de ușa mică de intrare, pe care se află deschizătură specială pentru aruncarea scrisorilor, 2 geamuri cu obloane care se pot dechide și 2 geamuri rotunde, care vor asigura  adiere plăcuă în zilele călduroase de vară. Căsuța este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și cu o pasăre drăguță. Aceasta poate fi folosită pe tot parcursul anului - atât în interior cât și în exterior cei mici vor avea parte de momente unice.

Căsuța pentru copii, are la dispoziție grădină dublă ghivece de flori, care pot fi aranjate după propria imaginație. În acest fel, micuții grădinari pot uda florile și vor dobândi atitudinea potrivită față de natură. La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese).  

Pe peretele de la ușa de la intrare se află o sonerie electronică, cu musafirii își vor anunța venirea. Pentru iubitorii ai grătarului, căsuța dispune și de un grătar de bucătărie separat pe roți, împreună cu 17 accesorii. Bucătărie pentru copii Barbecue Grill are funcția unei flăcări, care apare după ce copilul apasă butonul. Această funcție unică creează o experiență de bucătar și mai frumoasă. Este confecționat într-o combinație de culori argintiu-negru care va fi pe placul fiecărui copil.

Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care va rezista ani de zile copiilor dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește în combinație de culoare alb, verde, roșu și gri, aspectul său minunat o va proteja apoi filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. 

Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta foarte ușor și simplu - cât și demonta. Aceasta nu ocupă mult spațiu, atunci când este desfăcută. Interiorul căsuței este spațios și datorită realizării sale ergonomice, oferă copiilor o suprafață mare de joacă. În timpul petrecut în căsuță, cei mici își dezvoltă abilitatea de comunicare, prin intermediul jocurilor de rol, îi imită pe adulți. Se joacă diferite jocuri de poștaș, grădinari, bucătari și astfel capătă un sentiment de responsabilitate. De asemenea, vor avea grijă ca căsuța și toate componentele ei să fie în cea mai bună ordine.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • căsuță modernă de grădină pentru exterior și interior
 • sonerie electronică
 • ușă mică de intrare
 • grădină dublă cu ghivece de flori
 • bucătărie pe roțo Barbecue grill
 • design realistic
 • posibilitatea de extindere cu alte accesorii
 • pentru folosirea interioară și exterioară
 • pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • structură durabilă și maxim de stabilă
 • filtru anti UV care va proteja culorile de decolorare
 • înălțime totală de 135 cm
 • spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • produs franțuzesc de top

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*115*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Lungime intreaga115 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...