Căsuță My Neo House DeLuxe Smoby cu bucătărie și grădină în față

Detalii privind produsul

Designerii francezi Smoby se află în spatele designului original al căsuței My Neo House DeLuxe, cu care se vor juca toți copiii de la 2 ani. Aceștia vor fi încântați de ușa mare care se poate încuia cu deschizătură specială pentru scrisori, 2 geamuri cu 2 obloane care se pot deschide și 2 geamuri rotunde, care vor asigura un aer proaspăt în timpul zilelor călduroase. Suprafața căsuței seamână cu relieful din piatră și lemn, în timp ce este decorată cu o imagine frumoasă a păsărilor. Căsuța se poate utiliza pe tot parcursul anului - atât în interior cât și în aer liber, oferind copiilor o grădină extinsă.

Căsuța pentru copii, are la dispoziție bucătărie de vară dotată cu 17 accesorii, ex garduri extinsă cu 2 grădini cu ghiveciuri de flori, care pot fi aranjate după propria imaginație jgheab de drenare al apei cu butoi (posibilitatea de atașare din mai multe părți ale casei) și stropitoare. Micuții grădinari pot să-și ude grădina lor de flori, sau plantele cu apă proaspătă de ploaie, care îi apropie de dragostea față de natură. Dacă în butoi eventual nu este suficientă apă pentru udare nu trebuie făcut altceva doar umplut rezervorul de apă prin jgheab. După treburile de grădină copii dumneavoastră pot să îmbrace rolul gosopodarului grijuliu, deoarece bucătăria de grădină este pregătită pentru pregătirea bunătăților.

Ușa mare de intrare, care se poate închide cu cheie, are orificiu pecial pentru scrisori și deschizături rotunde de design, care asigură pătrunderea aerului și a luminii plăcute în zilele însorite creează un efect minunat al razelor solare. Pe peretele de la ușa de la intrare se află o sonerie electronică, cu musafirii își vor anunța venirea. La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese). 

Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care va rezista ani de zile copiilor dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește în combinație de culoare alb, verde, roșu și gri, aspectul său minunat o va proteja apoi filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. 

Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta foarte ușor și simplu - cât și demonta. Aceasta nu ocupă mult spațiu, atunci când este desfăcută. Interiorul căsuței este spațios și datorită realizării sale ergonomice, oferă copiilor o suprafață mare de joacă. În timpul petrecut în căsuță, cei mici își dezvoltă abilitatea de comunicare, prin intermediul jocurilor de rol, îi imită pe adulți. Se joacă diferite jocuri de poștaș, grădinari, bucătari și astfel capătă un sentiment de responsabilitate. De asemenea, vor avea grijă ca căsuța și toate componentele ei să fie în cea mai bună ordine.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • căsuță atemproală de grădină 
 • sonerie electronică
 • ușă mare de intrare care se poate încuia 
 • grădină în fațăextinsă cu ghivece de flori
 • bucătărie de vară cu 17 accesorii
 • jgheab de drenare al apei cu butoi și stropitoare
 • design realistic
 • pentru folosirea interioară și exterioară
 • pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • structură durabilă și maxim de stabilă
 • filtru anti UV care va proteja culorile de decolorare
 • înălțime totală de 135 cm
 • posibilitatea de extindere cu alte accesorii
 • spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • produs franțuzesc de top
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*115*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Lungime intreaga115 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...