Căsuță PalPlay

cu masă de lucru și menghină

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: PalPlay Categorie: Căsuțe de grădină pentru copii Cod produs: MP3000664
740,00 Lei
555,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Această căsuţă PalPlay este o căsuţă splendidă şi colorată de joacă pentru copii. Căsuţa pentru copii are o înălţime de 111 cm. Străluceşte în combinaţia splendidă a culorilor roşu, galben şi verde. Căsuţa pentru copii este dotată cu obloane care se pot deschide şi cu o uşă dublă de intrare. Pe o parte a căsuţei se află o măsuţă de lucru cu o menghină tip F şi cu un dispozitiv de organizare. Aceasta este o căsuţă splendidă pentru micii meseriaşi, care vor petrece multe clipe jucându-se cu aceasta. De siguranţa acesteia se asigură pereţii rezistenţi şi solizi. Căsuţa de copii PalPlay se poate asambla şi dezasambla cu uşurinţă.

Puteţi găsi între unelte chiar şi o menghină. Căsuţa este luminoasă, aerisibilă şi spaţioasă. Este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Este fabricată din plastic de calitate şi durabil, care va rezista mult timp. Căsuţa de joacă PalPlay pentru copii este ideală mai ales băieţilor, care vor petrece multe clipe memorabile din copilărie în această căsuţă. Căsuţa de copii va deveni decorul grădinii sau al curţii. Aceasta este o căsuţă spaţioasă, se va putea juca confortabil în aceasta 2 sau mai mulţi copii în acelaş timp. În timpul jocului comun în această căsuţă, copiii imită adulţii şi îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare. Ambiantul stimulator, care se formează în căsuţa pentru jucat, susţine îmbogăţirea vocabularului copiilor.

Căsuţa pentru jucat, în opoziţie cu căsuţele din lemn, este frumos colorat, care dezvoltă fantezia, jocul şi imaginaţia copilului cu ajutorul căruia va evoca diferite scene de poveste. Căsuţa pentru copii PalPlay se poate bucura de un succes mare nu doar la copilul dvs., dar şi în rândul prietenilor lui. Acest joc este un accesoriu splendid pentru curte sau grădină. O căsuţă proprie este visul împlinit al fiecărui copilaş. Este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Căsuţa pentru copii poate fi asamblată şi dezasamblată într-un mod simplu, astfel dacă copilul dvs. nu o mai foloseşte, depozitarea acesteia nu va ocupa mult spaţiu. Această căsuţă de grădină pentru joacă, va aduce zâmbet pe chipul fiecărui copilaş.

Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Dimensiuni101*108*111 cm
Inaltimea produsului111 cm

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...