Casuță Natur 'Home Smoby înălțime 130 cm și tobogan XS cadou cu filtru UV de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Căsuța Smoby Maison Natur ´Home pentru copii este o căsuță minunată pentru copii cu culori vesele de portocaliu și maro. Aceasta conține un filtru anti UV pentru protecția împotriva razelor de soare, care păstrează culorile durabile, care nu se decolorează la soare. Pereții dubli garantează o construcție solidă și stabilă. Plasticul este puternic și durabil. Căsuța Smoby pentru copii Maison Natur ´Home este un produs franțuzesc, care poartă precizia și perfecțiunea franțuzească. 

Aceasta are o formă atipică cu pereți ușor rotunjiți oferindu-i garanție. Plasticul este moale și neted la atingere. Datorită simplității sale și spațiului mare din interior cu o înălțime de până la 130 cm și planul podelei de 128*117 cm este una dintre cele mai populare căsuțe. Lățimea acesteia este de 112 cm, adâncimea de 110 cm. Pe ferestre sunt obloane de nuanță pastelată gri-maro cu inimi decupate și fereastra din spate este rotundă și sub întreaga lungime a acesteia se extinde decorațiunea unei ramuri de copac cu frunze.

Aceasta este potrivită pentru copii de la 2 ani. Această căsuță va încânta pe fiecare copilaș timp de mulți ani. Datorită simplității sale și spațiului interior neobișnuit cu o înălțime de 130 de cm este o casă preferată. Aceasta este frumos decorată cu imprimare de veveriță și imitație de lemn. Împreună cu căsuța Smoby se află și un tobogan pentru copii, care are suprafață de alunecare cu o lungime de 90 cm. Aceasta este potrivită pentru copii de la 2 ani. Aceasta este fabricată în culori frumoase de portocaliu și verde proaspăt. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni130*112*110 cm
Inaltimea produsului130 cm
Dimensiunile ambalajului120*98*40 cm
Greutate23 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...