Căsuța Lovely Smoby roșie-verde, 3 geamuri cu 2 jaluzele și filtru UV de la 2 ani

Detalii privind produsul

Căsuţa Lovely este o căsuţă de cea mai bună calitate de la renumitul producător francez Smoby. Căsuța este potrivită pentru băieții și fetele de la 2 ani. Căsuța originală oferă copiilor 3 geamuri2 jaluzele și ușă mică practică. Combinația de culori roșu, verde, gri și alb îi dă un design natural, iar culorile nu se vor decolora nici după ani de folosire, datorită filtrului anti UV. Căsuța Lovely se va potrivi de minune în curtea dvs., are un aspect realistic și va decoarațiunea ideală. 

Căsuța are pereți rezistenți și dublii din plastic și este realizat prin cele mai recent procese de fabricație Blow Molding, care oferă căsuței proprietățile sale caracteristice - rezistența și durabilitate. Este caracterizat prin rezistența sa la condițiile meteorologice nefavorabile, și suprafața sa este moale și catifelată la atingere. Are margini  frumos rotunjite, astfel încât copiii să se joace în siguranță. Dimensiunea acestei căsuțe de cea mai bună calitate sunt de 98*110*127 cm, înălțimea sa este de 127 cm iar lungimea de 110 cm. Căsuța poate fi utilizată atât în interior cât și în exterior și este ușor de asamblat.

Căsuța pare realistică și datorită unui relief special, care amintește de materialele de construcție folosite în casele reale. Pereții verzi sunt decorați cu ghivece de flori cu animale, peste intrare este numele Smoby, iar lângă acesta sunt doi fluturi drăgălași. Copiii intră în casă printr-o ușa mică gri, iar pe perete se află două deschideri prin care pot privi împrejurimile. Prin jaluzele intră în casă un aer proaspătă și creează o umbră plăcută. Acoperișul este în roșu, cu imitatație de cirip.

Căsuța Lovely Smoby este printre cele mai moderne și atemporale căsuțe de copii, datorită designului francez original și a calității de primă clasă. Căsuța este spațioasă și este ideală pentru jocul mai multor copii, frați și prieteni. Jocul copiilor în căsuța de joacă, dezvoltă abilitățile de comunicare, vocabular, iar prin joacă de-a diferite profesii cei mici imită adulții. Este foarte important să-i învățăm pe copii despre responsabilitate, iar căsuța îi ajuta în acest sens. Culorile frumoase ale căsuței pentru copii susțin în plus creativitatea, imaginația, iar cei mici sunt ca într-un basm. 

Renumitul producător francez Smoby produce jucărie din plastic de cea mai bună calitate. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar moale și neted pentru degetele delicate ale copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite pentru ca micuții dvs. să fie în siguranță în timpul jocurilor distractive. Jucăriile Smoby sunt cea mai bună alegere pentru fiecare copil.

Caracteristici

 • căsuță din plastic de cea mai bună calitate
 • 3 geamuri și 2 jaluzele
 • pereți dublii rezistenți
 • acoperiș cu imitație de ciripuri
 • proiectată de designeri francezi
 • este sigură și stabilă
 • datorită greutății sale rezistă vremii nefavorabile
 • produs de calitate franceză
 • margini rotunjite, catifelat la atingere
 • potrivită pentru băieți și fete de la 2 ani
 • suficient de spațioasă pentru joaca mai multor copii
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni98*110*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului99*20*115 cm
Lungime intreaga110 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate12,50 kg / 14,75 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...