Căsuță din lemn pentru păpuși Doll's House Eichhorn complet echipat cu mobilier și 2 figurine înălțime 41 cm

Detalii privind produsul

Căsuța din lemn pentru păpuși Doll´s House de la producătorul german Eichhorn, este o jucărie fantastică pentru toți copilașii creativi de la 3 ani. Căsuța spațioasă și aerisibilă cu 2 etaje ascunde 2 camere mari, cu un hol de intrare la parter și o terasă la primul etaj. Căsuța cu acoperiș roșu este realizată din lemn de fag de calitate, este un accesoriu frumos pentru fiecare cameră a copiilor, cu care se vor juca mai mulți copilași. Stilul deschis permite accesul ușor din mai multe părți. Pereții interiori ai camerelor sunt decorate cu poze colorate, datorită cărora atât băieții, cât și fetele vor avea o experiență mai realistă.

Micuții designeri și arhitecți pot fi încântați de mobilierul natural și accesoriile de cea mai înaltă calitate. Setul include o canapea din lemn, pat, masă, 2 scăunele și o noptieră, care pot fi depozitate în casă după propriile idei. Cei mici vor fi încântați și de cele 2 figurine, care vor deveni cei mai buni prieteni ai lor. Îi așteaptă figurina unei femei în rochie roz și a unui bărbat în vesta albastră și pantaloni portocalii, cu care își vor inventa propriile povești. Lemnul prelucrat cu atenție a fost utilizat în producție, datorită căruia produsul de calitate superioară ajunge în mâinile copiilor. Liniile delicate ale căsuței dezvoltă simțul estetic la copii, aceștia își dezvoltă imaginația și creativitatea.

Cu căsuța din lemn Eichhorn, cei mici devin adevărați designeri de interior. Vor căuta cu atenție cel mai bun mod de a așeza mobilierul în camere, se vor gândi la diferite opțiuni și astfel își vor dezvolta gândirea logică și imaginația. Amenajarea interioară va deveni o activitate distractivă pentru copii, datorită căreia se apropie în mod jucăuș de lumea adulților, capătă un sentiment de responsabilitate pentru propriile acțiuni și rezultate. Căsuța din lemn va distra copilașii ani de zile, timp în care cei mici vor descoperi în mod constant noi moduri de joacă și de a se îmbunătăț, în acest mod își folosesc timpul liber în mod semnificativ. Dimensiunile produsului sunt 36*41*23 cm, înălțimea totală a căsuței este de 41 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • căsuță aerisibilă din lemn pentru păpuși
  • 2 camere cu hol și terasă
  • căsuța include și 2 figurine
  • calitate germană 
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • jucărie atemporală de la producătorul german Eichhorn
  • potrivită de la 3 ani
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni36*41*23 cm
Inaltimea produsului41 cm
Dimensiunile ambalajului25*37*42 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,65 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...