Căsuță Jura Lodge Smoby cu filtru UV de la 24 luni

Detalii privind produsul

Căsuța pentru copii Maison Smoby Jura Lodge are un design unic, care va impresiona fiecare copil la prima vedere. Are pereți dublii și stabili din plastic, care rezista vânturile puternice și vremii nefavorabile. Suprafață căsuței pentru copii conține un filtru unic anti-UV care protejează culoarea căsuței de la decolorare și va garanata ca aceasta să-și păstreze culorile frumoase mai mulți ani. Unicitatea filtru anti-UV este că această căsuță va arată chiar și după câțiva ani, ca nouă. Căsuță pentru copii Smoby poate fi asamblată si dezasamblată foarte usor. După asamblarea căsuței, aceasta nu ocupă mult spațiu, așa că nu trebuie să vă faceți griji, aceasta nu vă va încurca nici în casă. Stabilitatea căsuței este garantată de materialele din plastic de înaltă calitate, care sunt puternice și rezistente. Suprafața de plastic este catifelată și plăcută la atingere, pentru mâinile delicate ale copiilor. Marginile sale sunt rotunjite, astfel încât copii să se poată juca în cea mai mare siguranță. Căsuța pentru copii Maison Jura Lodge de la Smoby are o formă atipică, cu pereți ușor rotunjiți și combinații frumoase de culori roșu, verde și alb.

Pentru simplitatea sa atemporală și pentru faptul că este foarte spațioasă este una dintre cele mai populare căsuțe pentru copii. Interiorul căsuței are dimensiuni de 128*117 cm și înălțimea acestuia este de 132 cm. Pe geamuri sunt jaluzele de culori pastelate gri-maro, cu inima decupată, iar geamul din spate este rotund, iar sub el se află un design frumos de ramuri cu frunze pe întreaga lungime. Căsuța este potriviă pentru copii de la 2 ani. Această căsuță unică pentru copii va fi pe placul fiecărui copil mulți ani de zile. Înălțimea ușii este de 90 cm, iar lățimea acesteia este de 40 cm. Smoby este un producător francez de jucării pentru copii, care garantează calitatea și durabilitatea căsuței pentru copii, fabricate conform standardelor europene. Marca franceză Smoby este o garanție a calității verificată pe parcursul mai multor ani de existență. Joaca într-o căsuță pentru copii este atractivă pentru toți copii, indiferent de vârstă. Ei se pot juca în căsuță ore întregi cu prietenii sau frații lor.

Căsuțele pentru copii Smoby sunt printre cele mai bune de pe piață, datorită durabilității și calității sale. Bucuria jocului în căsuță este unică datorită unei soluții ergonomice riguroase, iar copii au în interior mult spațiu de joacă. Joaca în căsuța pentru copii, dezvoltă abilitățile de comunicare, iar prin intermediul jocului îi imită pe adulți. Stimularea mediului în căsuță, încurajează copii să-și dezvolte vocabularul. În comparație cu căsuțele din lemn, căsuța pentru copii Smoby, este frumos colorată, lucru care încurajează imaginația și creativitatea copiilor. Căsuța pentru copii Smoby va fi un succes nu numai pentru copii dvs., ci și pentru prietenii lor. Este un accesoriu frumos pentru curte sau grădină. Căsuța de jucărie este un vis devenit realitate pentru fiecare copil.

Caracteristici

 • căsuță din  plastic de calitate pentru curte sau grădină
 • asamblare și demontare ușoară
 • pereți ușor rotunjiți
 • jaluzele care se pot deschide
 • acoperis cu imitație șindrilă și pereți cu relief de lemn
 • inspirată de ultimele tendințe arhitecturale
 • este solidă și stabil
 • datorită greutății sale grele, rezistă la vreme
 • înălțimea totală este de 132 cm, dimensiunile ușii 90*40 cm
 • produs francez de calitate
 • din plastic moale și catifelat
 • potrivit pentru băieți și fete de la 2 ani
 • este destul de spațioasă, se pot juca și mai mulți copii în ea
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni132*116*132 cm
Inaltimea produsului132 cm
Dimensiunile ambalajului97*34*122 cm
Greutate24,90 kg
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...