Căsuţă Maison Floralie House Smoby cu 14 accesorii filtru UV de la 3 ani

Detalii privind produsul

Căsuța Smoby Maisons Floralie pentru copii este o căsuță minunată de jucărie cu 14 accesorii. Printre acestea se află ghiveci de flori, greblă, lopată, ghiveciuri mici de flori, scaun și stropitoare. Căsuța dispune de pereți puternici dubli. Aceasta este o căsuță foarte stbilă și sigură. Aceasta este dotată cu o protecție specială împotriva razelor soarelui, cu filtru anti UV datorită căruia culorile căsuței nu se vor decolora. Aceasta strălucește în culori frumoase și vii de verde-alb, cu acoperiș roșu, completată cu fereastră și ușă, care sunt decorate cu abțibilduri de floare. Pereții dublii ai căsuței pentru copii oferă siguranță și rezistență. Materialele sale din plastic sunt plăcute și netede la atingere. Căsuța va deveni accesoriu în grădina sau în curtea dumneavoastră. Copilașul dumneavostră va avea parte de o joacă timp de multe ore și se vor juca și mai mulți copii confortabil în aceasta. Ferestrele și ușa se pot deschide și închide ușor. Pe, peretele căsuței de jucărie s-a fabricat și o sonerie electronică pentru musafiri, care redă melodii plăcute și funcționează cu baterii. În ghiveciurile de flori se poate pune pământ de flori și copilașul dumneavoastră va putea planta flori în acestea, de care va avea grijă, le va putea uda și va putea privi cum se dezvoltă. Căsuță cu grădinuță și fereastră decorată cu jaluzea, care se poate trage în sus și în jos la nevoie. Înălțimea căsuței este de 148 cm și lungimea 160 cm și adâncimea 156 cm. 

Aceasta este potrivită pentru copii de la 3 ani. Căsuța are un avantaj și anume că, este încăpătoare și astfel se vor juca și mai mulți copii în același timp în aceasta. Producătorul franțuzesc de  jucării Smoby se mândrește cu mulți ani de experiență, care este garanția pentru calitatea standardului european, care vă va servi pe dumneavoastră și pe copilaș. Suprafața căsuței de jucărie conține un filtru unic anti UV, care protejează culorile căsuței de, decolorare astfel că, vor rămâne frumoase și vii timp de mulți ani. Unicitatea filtrului anti UV este că, și după mai mulți ani căsuța va arăta ca și când ar fi fost despachetată din cutie. Căsuța Smoby pentru copii se poate monta și demonta într-un mod ușor. După demontare nu va ocupa mult spațiu astfel că, nu trebuie să va faceți griji că vă va sta în cale. Stabilitatea căsuței este dată de materialele din plastic de calitate, care sunt puternice și în același timp rezistente. Suprafața din plastic este netedă la atingere. Colțurile acesteia sunt rotunjite astfel că, copilașul nu se va răni. Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care este garanție pentru calitatea și rezistența căsuței. Aceasta s-a fabricat potrivit standardelor europene. Marca  franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, care este dovedită și de existența sa de timp îndelungat. 

Joaca în căsuța pentru copii este atractivă pentru fiecare copil de orice vârstă. Ei se vor putea juca timp de multe ore cu prietenii și cu frații. Căsuțele Smoby sunt de cea mai bună calitate pe, piață, iar aceasta se datorează rezistenței și calității lor. Datorită fabricării ergonomice în fața copilașului dumneavoastră se va afla un teren mare de joacă în interiorul căsuței. În timpul jocului în comun în căsuța de jucărie copilașul dumneavoastră îi va imita pe adulți și nu în ultimul rând această jucărie îi dezvoltă copilului abilitățile de comunicare. Mediul stimulativ creat în căsuța de jucărie susține dezvoltarea vocabularului copilașului dumneavoastră. Căsuțele de jucărie Smoby față de căsuțele fabricate din lemn sunt frumoase și colorate și dezvoltă fantezia, modul jucăuș, imaginația, iar prin stimularea fanteziei, modului jucăuș și al imaginației, aceasta le va trezi scene fabuloase. Căsuța Smoby pentru copii se bucură de mare succes nu doar la copilul dumneavoastră, dar și în rândul prietenilor săi. O căsuță proprie este visul îndeplinit al fiecărui copilaș.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni160*156*148 cm
Inaltimea produsului148 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...