Găsuță pentru grădinar Garden House Smoby cu ghivece de flori extensibilă cu burlan, grilaj cu căsuță pentru păsări 135 cm înălțime și filtru anti UV

Detalii privind produsul

Aveți acasă mici grădinari? Căsuța de grădină Garden House de cea mai bună calitate de la producătorul franțuzesc Smoby este cadoul ideal pentru copilașii de la vârsta de 2 ani, care vor experimenta o serie de experiențe extraordinare cu ea. Căsuța de grădină pare realistă, suprafața sa este modelată într-un relief din piatră și lemn. Este echipată cu o ușă mică cu deschizătură specială pentru scrisorile de la poștaș, 2 ferestre clasice (una cu obloane care se poate deschide), 2 ferestre rotunde, deci există o adiere proaspătă în interior chiar și în zilele călduroase de vară. Căsuța include și un set modern de 21 de accesorii de grădină, cu care copilul se poate juca ca un adevărat grădinar, își poate cultiva propriile flori și ierburi.

Un perete al căsuței este echipat cu grilaj de grădină, la care pot fi atașate până la 4 ghivece de flori folosind cărligele de montare. Setul conține în total 6 ghivece de flori clasice (3 roșii, 3 albastre) și 1 ghiveci mare pătrat, cu o capacitate de până la 25 de litri și dimensiuni de 23*20*59 cm. Copilașii vor fi încântați de hrănitoarea de păsări, în care vor pune păsărilor grăunte. În timpul treburilor prin grădină, micuții grădinari vor avea la dispoziție o stropitoare, greblă, lopățică, accesoriu pentru plantat, precum și etichete din plastic, pe care pot scrie tipul de plantă plantat, pe care le vor introduce ulerior în ghiveciul desemnat. Pe lângă asta, cei mici vor putea trece diferite informații și date importante pe tăblița gri, pe care o atașează de peretele căsuței. Un accesoriu important este, de asemenea, ghidul cu imagini, care este, de asemenea, atașat de peretele căsuței și conține sfaturi și trucuri importante pentru plantare. Pachetele cu semințe pot fi atașate chiar de acesta.

Pe cealaltă parte a căsuței, copilașii vor găsi o măsuță practică, care este atașată de fereastră (poate fi amplasată în interior în cazul vremii nefavorabile). Oferă suficient spațiu de depozitare pentru accesriile de grădină, iar suprafața sa mare de lucru facilitează plantarea plantelor în ghivece, replantarea, schimbarea substratului, pur și simplu toate sarcinile necesare pentru îngrijirea grădinii. Burlanul cu rezervorul pentru colectarea apei de ploaie va aduce o experiență realistă atât băieților cât și fetelor, datorită căruia vor avea propria sursă de apă. În acest fel, micuții grădinari își pot uda și îngriji florile, totodată vor obține atitudinea corectă față de natură. Dacă nu au suficientă apă de ploaie pentru a-și uda florile, le puteți turna apă pe acoperiș, de unde se va scurge prin jgheab în rezervorul de colectare a apei. De acolo, ei își vor umplu pur și simplu apa în stropitoare.

Căsuța poate fi extinsă cu aceste acesorii:

 • bucătărie de vară
 • măsuță de picnic cu bănci
 • grădina mică din față cu ghivece
 • soneria electronică
 • ușă mare care se poate încuia cu cheie și deschizătură pentru scrisori 
 • pardosea din plastic (2 seturi)
 • lampă solară
 • umbrelă de soare care se poate atașa de măsuța de picnic

Căsuța pentru copii, este fabricată din plastic durabil, care va rezista copiilor ani de zile, iar suprafața sa este moale și catifelată la atingere. Căsuța copiilor este realizată într-o combinație de culori de alb, verde, gri, albastru și bej și își păstrează aspectul frumos datorită unui filtru anti-UV, care protejează în mod fiabil culorile de lumina soarelui, astfel încât arată ca nouă chiar și după ani de utilizare. Căsuța are pereți dublii din plastic rezistent și stabil, care rezistă vremii nefavorabile.

Dimensiunile acestei căsuțe sunt de 129*132*135 cm, iar înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța pentru copii Smoby poate fi pliată și asamblată într-un mod foarte simplu datorită pieselor și componentelor mari din plastic. După asamblarea căsuței, aceasta nu ocupă mult spațiu, deci nu trebuie să vă faceți griji că vă va ocupa mult loc în casă. Joaca va fi și mai sporită datorită interiorului spațios, copilașii au mult spațiu pentru joaca în interior. Joaca din căsuța pentru copii ajută copilașii să socializeze, să-și dezvolte abilitățile de comunicare, creativitatea și imaginația, cu ajutorul jocurilor, prin intermediul cărora îi imită pe adulții. Aceștia capătă un sentiment de responsabilitate, se ocupă de curățenia casei, se apropie de natură și primesc atitudinea corectă față de acest lucru.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Caracteristici

 • căsuță de grădină cu o mulțime de accesorii
 • extensibilă cu alte accesorii
 • aspect realist potrivit
 • pentru interior și exterior
 • pentru băieții și fetițele de la 2 ani
 • construcție durabilă și maxim de stabilă
 • culorile protejate de filtru anti UV
 • înălțime maximă de 135 cm
 • spațioasă pentru joaca mai multor copii
 • plastic moale catifelat cu margini rotunjite
 • produs franțuzesc de top
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni129*132*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate25,93 / 29,13 kg
Culoareabej
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...