Căsuță Friends House Smoby cu bucătărie, grădină și ușă mare

Detalii privind produsul

Căsuţa Friends House de la producătorul francez de jucării Smoby este o căsuţă de jucărie modernă pentru grădină, în care se pot juca mai mulţi copii de la 3 ani. Căsuță originală se caracterizează printr-o construcție stabilă și pereți dublii, care rezistă și vremii nefavorabile. Căsuța colorată își va păstra culorile vibrante chiar și după ani de folosire, datorită filtrului anti UV, care protejează culorile de decolorare. Căsuţa este stabilă, solidă, sigură și în plus se va potrivi de minune în curtea sau grădina dvs. Pe lângă căsuță băieții și fetele se pot bucura de măsuța de picnic cu bănci și grădină, bucătărie și grădină așa că se vor juca mai multe jocuri de profesii. 

Căsuța Friends House este foarte spațioasă și aerisibilă. În partea din față este o ușă mare care se poate încuia cu o cutie poștală și deschizături de design prin care intră soarele în căsuță, 2 ferestre mari, 1 fereastră sub acoperiș și nu poate lipsi nici soneria electronică. Înainte de intrarea în căsuță se află o grădină cu ghivece de flori, unde cei mici își pot planta florile. Pe cealaltă parte a ușii, copiii vor fi atrasi de o bucătărie practică cu 17 accesorii, inclusiv farfurioare, tacâmuri, cuțit, furculiță, lopată, oală, cupe și crenvurști pe care să le ofere fraților și prietenilor. Bucătăria este echipată în partea din spate decorațiune în formă de gratii și în partea din față are o fereastră deschisă pentru a servi mesele pregătite.

Căsuța de grădina are un relief frumos, cu un aspect caracteristic de lemn pe pereti, care prezintă, de asemenea, motive frumoase pentru copii - pisica, păsari, flori si câine. Pereții laterali ai căsuței au un relief de cărămidă clasică. Designul original francez atrage toți copiii la prima vedere. La joaca cu căsuța, cei mici își dezvoltă abilitățile de comunicare și lingvistice, imită adulții. Culorile distinctive ale căsuței stimulează imaginația și creativitatea. O multitudine de accesorii ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motorii și jocurile de profesii îmbunătățesc experiența jocului.

În partea din spate a căsuţei se află o uşă de intrare cu gratii, 2 geamuri mari şi un geam mai mic. Căsuța de grădină a copiilor are dimensiuni de 171*217*172 cm. Înălțimea totală a căsuței este de 172 cm, iar lungimea ei este de 217 cm. Măsuța laterală are dimensiuni de 55*38 cm și o bancă de 23*16 cm. Deschiderea pe ușă are o înălțime de 91 cm și 41 cm lățime. Căsuța electronică funcționează pe 2 baterii AAA/1,5V/LR03. Căsuța poate fi pliată și dezasamblată foarte ușor. Căsuța Friends House va dura ani de zile iar materialele din plastic de cea mai bună calitate, sunt blânde, catifelate la atingere și durabile.

Smoby este un producător francez de jucării pentru copii, care este garanţie calității şi rezistenţei jucăriilor. Este fabricat conform cerinţelor europene. Marca franceză Smoby este garanţie pentru calitate, acesta fiind dovedită şi de menţinerea acesteia pe piaţă. Toate jucăriile pentru copii Smoby au margini rotunjite pentru a vă proteja copiii de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Căsuța pentru copiil este inspirată de cele mai recente tendințe în arhitectură.

Caracteristici

 • căsuţă originală de grădină unică pentru copii cu grădină
 • construcţie stabilă şi rezistentă 
 • este ideal pentru fiecare grădină şi curte
 • model de relief pe pereţi
 • masă de picnic cu bănci
 • bucătărie cu accesorii
 • sonerie electronică pe ușă
 • înălţimea acesteia este de 172 cm
 • ușă mare care se poate încuia
 • potrivit pentru joaca mai multor copii
 • culori frumoase vibrante cu filtru UV împotriva decolorării
 • pereți dublii
 • margini rotunjite 
 • produs francez de calitate
 • recomandat de la 3 ani
 • pentru băieți și fete
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni171*217*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,5 kg / 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaalb
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...