Căsuță Farm House Starplast

cu gard și acoperiș de la 24 luni

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: Starplast Categorie: Căsuțe de grădină pentru copii Cod produs: SP71560
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Căsuța STARPLAST Little Farm house pentru copii este o căsuță minunată de jucărie de la vârsta de 2 ani. Datorită geamurilor sale multe este aerisită, spațioasă și lasă multă lumină de la soare. În zilele fierbinți de vară îi oferă copilașului dumneavoastră răcorire plăcută și umbră. Căsuța de jucărie pentru copii este decorată cu o fereastră îndeajuns de mare ca să intre tot timpul aer proaspăt în aceasta. Aceasta strălucește în culorile galben, verde și roșu. Materialul din plastic al căsuței pentru copii este foarte solid și de calitate, care contribuie la folosirea confortabilă și sigură. În căsuță se joacă confortabil și mai mulți copii simultan.

Căsuța de jucărie va fi prietenul copilașului dumneavoastră timp de mulți ani și în timpul copilăriei sale va petrece multe ore în aceasta. Montarea și demontarea acesteia este ușoară. Culorile căsuței nu se decolorează nici după un timp îndelungat astfel că, căsuța poate fi accesoriul minunat al grădinii dumneavoastră. Copii se simt plăcut în aceasta, se pot juca la umbră, pot desena, pot lua masa sau pot fi ospitalieri cu musafirii în căsuța lor. După nevoie putem așeza și o masă în aceasta. Fiecare fereastră este dotată cu jaluzele, care se pot deschide și întreaga căsuță se poate decora cu abțibilduri vesele. Într-o parte a căsuței se află un gard decorat cu relief cu veverițe și flori. Înălțimea căsuței Little Farm House este de 127 cm, baza este de 118*146 cm.  

În timpul jocului în comun în căsuța de jucărie copilașul dumneavoastră îi imită pe adulți și nu în ultimul rând această jucărie îi dezvoltă copilașului dumneavoastră și abilitățile sale de comunicare. Mediul stimulator format în căsuța de jucărie contribuie la îmbogățirea vocabularului copilașului dumneavoastră. Căsuța de jucărie în comparație cu, căsuțele fabricate din lemn este frumos colorată, care dezvoltă fantezia, modul jucăuș, imaginația copilașului dumneavoastră ale căror stimulație vor stârni scene fabuloase. Căsuța Starplast pentru copii se bucură de un succes mare nu doar la copilașul dumneavoastră, dar și în jurul prietenilor săi. Această jucărie este un accesoriu minunat pentru curte sau grădină. O căsuță proprie este visul îndeplinit al fiecărui copilaș. Aceasta este potrivită pentru copii de la vârsta de 2 ani. Căsuța pentru copii se asamblează și se dezasamblează într-un mod ușor astfel că, dacă copilașul dumneavoastră nu o folosește depozitarea acesteia nu ocupă mult spațiu. Această căsuță de jucărie pentru grădină va oferi un zâmbet pe fața fiecărui copilaș. 

Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Dimensiuni146x118x127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului129*103*12 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaverde

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...