Căsuță din lemn pentru păpușă Doll´s House with Furnitures Eichhorn etajată cu 4 camere și 3 figurine și mobilier înălțime de 44 cm

Detalii privind produsul

Căsuța de păpuși din lemn Doll´s House de la marca germană Eichhorn va încânta și distra toți copiii creativi de la vârsta de 3 ani. Căsuța spațioasă și aerisibilă cu 2 etaje ascunde 4 camere cu living și bucătărie la parter și un dormitor cu baie la etaj. Casa cu acoperiș gri este realizată din lemn de tei de calitate, este un accesoriu frumos pentru orice cameră pentru copii, cu care se pot juca mai mulți copii. Stilul deschis permite accesul ușor din mai multe părți. Pereții interiori ai camerelor sunt decorate cu modele colorate, datorită cărora atât băieții, cât și fetele vor avea o experiență mai realistă. Căsuța este, de asemenea, dotată cu o zonă de grădină cu șezlong.

Pe micuții designeri și arhitecți îi așteaptă mobilierul natural de cea mai înaltă calitate. Setul de 25 de piese include, de asemenea, o canapea, pat, masă, scaune, pătuț, dulap, cadă și alte accesorii grozave pe care copiii le pot depozita în casă după propriile idei. De asemenea, vor fi foarte încântați de 3 figurine - tată, mamă și copil, cu care își vor crea propriile povești originale și se vor juca cu ele în fiecare zi. Lemnul prelucrat cu atenție a fost utilizat în producție, datorită căruia produsul de calitate superioară ajunge în mâinile copiilor. Liniile delicate ale căsuței dezvoltă simțul estetic la copii, cei mici își dezvoltă imaginația și creativitatea.

Cu căsuța din lemn Eichhorn, copiii devin adevărați designeri de interior. Aceștia vor căuta cu atenție cel mai bun mod de a așeza mobilierul în camere, se vor gândi la diferite opțiuni și își vor dezvolta astfel gândirea logică și imaginația. Amenajarea interioară va deveni o activitate distractivă pentru copii, datorită căreia se apropie în mod jucăuș de lumea adulților, capătă un sentiment de responsabilitate pentru propriile acțiuni și rezultate. Căsuța din lemn va distra copiii ani de zile, timp în care vor descoperi în mod constant noi moduri de a se juca și de a se îmbunătăți, așa că își vor petrece timpul liber cu sens. Dimensiunile produsului sunt de 53*36*44 cm, înălțimea totală a căsuței este de 44 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • căsuță din lemn aerisibilă pentru păpuși
  • 4 camere cu mobilier
  • cu 3 figurine
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește criteriile stricte ale UE
  • design german de top de la Eichhorn
  • potrivită de la 3 ani
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni53*36*44 cm
Inaltimea produsului44 cm
Dimensiunile ambalajului44*39*33 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...