Căsuţă Baby Nurse Ediţia de aur Smoby din trei părţi cu 13 accesorii

Detalii privind produsul

Căsuţa pentru păpuşa Baby Nurse este o jucărie unică, cu funcţii multiple, potrivită fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Căsuţa, alcătuită din 3 părţi, va oferi un spațiu mare pentru joaca cu păpuşa. Fetiţa, în rolul de mamă, îşi va putea spăla păpuşa în baie, care este dotată cu o vană roz şi un duş din seria de Aur. Hrănirea păpuşii se va face în bucătărie în scăunelul de masă. După ce păpuşa are burtica plină, mămica o va putea pune la somn în dormitor în leagănul roz. Căsuţa cu detalii gri a fost fabricată în culoarea roz. În căsuţă se găseşte un centru de bebeluşi, unde păpuşa şi mămica vor găsi tot ceea ce vor avea nevoie. Căsuţa este potrivită păpuşilor cu o dimensiune de 42 de cm.

În bucătărie copiii vor găsi o chiuvetă şi numeroase accesorii. Printre accesorii putem găsi o oală cu capac, o farfurie în formă de inimioară, o linguriţă, o sticlă şi ceai pentru bebeluşi. În partea inferioară se găseşte un loc mare pentru depozitare, care este ideal pentru depozitarea accesoriilor. Dormitorul este dotat cu o lampă de noapte şi cu un ceas mecanic. Lângă leagăn se găseşte locul pentru aranjarea hăinuţelor, un loc unde se află și două umeraşe drăguţe. Leagănul se va putea folosi şi ca un landou. Prin acoperirea văniței se va putea realiza o măsuţă pentru înfăşat. Avantajul căsuţei este că, se poate economisi spaţiu, deoarece unele părţi se pot plia uşor.

Datorită roţilor, copiii o vor putea transporta sau așeza oriunde și nu va ocupa mult spaţiu. Dimensiunea căsuţei în forma pliată este - înălţime 66 de cm, lățime 52 de cm, lungime 69 de cm. Oferiţi-le bucurie copiilor dumnevoastră cu această jucărie unică. Jocul cu păpuşi va dezvolta abilităţile cognitive şi motorice, şi independenţa copiilor. În timpul jocului, fetiţele intră în rolul de mamă, astfel se vor juca cu păpuşile de jucărie, ca şi cum ar fi copilul lor adevărat, le hrănesc, le fac baie, le îngrijesc şi le pun la somn. Jocul cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi în formarea limbajului.

Firma franceză renumită Smoby, producătoare de jucării, se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate, care au un design şi o funcţionalitate unică. Jucăriile firmei lidere pe piaţă, sunt fabricate din plastic de calitate şi nedăunător sănătăţii, care se potriveşte standardelor europene referitoare la calitate. Căsuţa pentru păpuşă Baby Nurse este o jucărie minunată şi unică în categoria ei de jucărie, care va oferi o distracţie îndelungată pentru prinţesa dvs. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor Smoby din plastic, dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Va capta atenţia fiecărui copilaş, prin urmare se dovedeşte a fi cel mai bun cadou pentru cei mai mici.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni69*52*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului76*22*63 cm
Lungime intreaga69 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate7,52 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32-42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...