Căsuță Corolle Playhouse Smoby cu 2 geamuri cu jaluzele, obloane și 1 ușă mică cu filtru UV de la 2 ani

Detalii privind produsul

Căsuța Corolle Playhouse de la producătorul franțuzesc Smoby este un cadou grozav pentru toți băieții și fetele de la vârsta de 2 ani. În partea din față a căsuței este o ușă mică roz, cu model delicat floral, care se află pe oblonul culisant. Căsuța este suficient de spațioasă și este echipată cu 2 ferestre cu jaluzele și 1 oblon culisant, astfel încât copiii să se poată bucura de o adiere plăcută în căsuță chiar și în zilele toride de vară. Datorită filtrului anti-UV culorile sale nu se vor decolora nici dupa ani de utilizare.

Căsuța are pereți rezistenți, este stabilă și rezistă excelent la conditii meteorologice nefavorabile. Marginile rotunjite ale căsuței garantează copiilor siguranță, atunci când se joacă, iar suprafața sa din plastic este catifelată la atingere. Dimensiunile acestei căsuțe pentru copii de cea mai bună calitate sunt  98*110*127 cm, înălțimea sa este de 127 cm și lungimea totală este de 110 cm. Căsuța are un aspect realist datorită unui relief cu formă specială, care seamănă cu materialele de construcție folosite la casele reale.

Căsuța Corolle este una dintre cele mai frumoase căsuțe, aspectul roz delicat creează un mediu plăcut și primitor care va fi apreciat chiar și de cei mai mici copii. Datorită spațiului său, fetițele se vor distra alături de frații și prietenii lor, își vor îmbunătăți legăturile sociale și vor câștiga încrederea sănătoasă în sine. Joaca în căsuța copiilor dezvoltă abilitățile de comunicare, vocabular și cei mici se joacă de-a diferite profesii sau își aduc în căsuță păpușile și se joacă de-a părinții . Designul frumos și motivul colorat al căsuței Corolle stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității la copii.

De mulți ani, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de calitate, cu un design original. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Carcateristici

  • căsuță din plastic de cea mai bună calitate cu motivul Corolle
  • 3 ferestre cu 2 jaluzele si 2 obloane culisante
  • model floral delicat și design roz
  • acoperiș cu imitație de ciripuri
  • proiectat de designeri francezi de renume
  • este solidă și stabilă
  • datorita greutatii sale mari rezista la efectele vremii
  • produs francez de calitate
  • margini rotunjite, plastic moale catifelat
  • potrivit pentru băieți si fetițe de la 2 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni98*110*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Filtru UVDa
Greutate13 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...