Căsuţă tip cort Discovery Cotoons Smoby cu sunete și lumini verde de la 12 luni

Detalii privind produsul

Căutaţi o căsuţă de jucărie pentru copii? Căsuţa distractivă cu cort Discovery Cotoons Smoby este de culoare verde-alb, care va fascina pe orice copilaş de la 12 luni. Căsuţa este multifuncţională- copilul se poate juca în căsuţa lui nouă, pe care părinţii o vor putea transforma uşor într-un cort. Cortul cu efecte sonore şi luminoase îi va distra pe copii şi le va captiva atenţia în aşa fel încât ei nu se vor mai dezlipi de noua lor jucărie. Căsuța pentru copii este decoartă cu motivul preferatului serial Cotoons Smoby a cărui personaje sunt cunoscute de copii din întreaga lume. Înălțimea totală a căsuței este de 72 cm

Distractiv şi de calitate

Căsuţa cu cort a fost fabricată din material de plastic de calitate, care este caracterizat prin rezistenţă şi putere. Accesoriile şi funcţiile distractive ale căsuţei îi vor fascina pe copii de la prima vedere, astfel ei vor avea parte de o distracţie îndelungată. În partea din faţă a căsuţei se află ferestre care se pot deschide, care ascund găuri pentru forme în care copilaşul va aşeza cuburi de plastic de diferite forme, aşadar jucăria are un efect de dezvoltare a competenţelor, deoarece copilaşul va trebui să găsească şi să potrivească cubul potrivit în gaura potrivită. Copilul va fi fascinat şi de cilindrul de pe uşă, pe care îl va putea roti dup plac.

Lângă uşă se află o plantă minunată cu o floare frumoasă, care poate fi rotită, astfel dezvoltându-şi motorica fină. În partea cealaltă a jucăriei se găseşte o fereastră, care se poate deschide, prin care copilul va putea verifica dacă se află cineva în căsuţă. Deasupra căsuţei se află o floricică minunată, pe care apăsând, aceasta va reda efecte sonore şi lumini distractive, care vor captiva atenţia copiilor pentru un timp îndelungat. Ochii mişcători vor oferi o distracţie îndelungată, care pot fi plasate în orice poziție pentru a proteja copii cu privirea căsuţei. Aşadar, căsuţa a fost fabricată cu funcţii, care vor captiva atenţia copiilor pentru un timp îndelungat.

Pentru dezvoltarea copiilor

Atitudinea companiei Smoby față de producția de jucării pentru copii este binecunoscută, deoarece jocurile nu sunt doar de calitate, ci și cu o construcţie precisă cu colţuri rotunjite, astfel încât copiii să se simtă întotdeauna în siguranță în timpul jocului și să-și dezvolte abilitățile motorii fine, gândirea logică și concentrarea. Căsuţa cu cort împreună cu funcţii şi accesorii este o jucărie superbă,care va oferi posibilitate pentru orice copil pentru  dezvoltare optimă şi versatilă. 

Design şi construcţie

Designerii companiei franţuzeşti, Smoby nu duc lipsa de idei minunate în producerea produselor într-un mod tehnic excelent și de înaltă calitate. Dimensiunile totale ae căsuţei cu cort sunt de 90*70*72 cm. Căsuţa se poate muta uşor, deoarece în partea superioară se află un mâner, ceea ce îi va ajuta pe părinți. Smoby a realizat într-un mod uşor montarea şi dezvoltarea căsuţei cu cort. Căsuţa ocupă puţin spaţiu, dacă copilul se joacă cu ea, aceasta va încape oriunde. Modulul electronic pentru redarea efectelor sonore luminoase funcţionează cu baterii, care sunt incluse în amabalaj.

Smoby este un producător renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor franţuzeşti, în care se reflectă calitatea şi rezistenţa, deoarece au fost construite şi fabricate după standardele europene. Jucăriile nu sunt doar de calitate, dar au şi un design modern franţuzesc, de care orice copil se va îndrăgosti în întreaga lume.

Caracteristici

  • efecte sonore
  • efecte luminoase
  • o mulțime de accesorii didiactice
  • funcționează pe baterii
  • design unic franțuzesc
  • înălțimea totală de 72 cm
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni90*70*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului61*20*76 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...