Căsuța Cocoon Nursery Natur D'Amour Baby Nurse Smoby zona de zi și de noapte cu funcții electronice 20 de accesorii

Detalii privind produsul

Căsuța de păpuși Cocoon Nursery Natur din colecția Baby Nurse de la producătorul francez Smoby este un cadou minunat pentru toți copiii și în special fetițele de la 3 ani cărora le place să aibă grijă de păpușile lor. Căsuța multifunctională cu modul electronic este formată dintr-o zonă de zi și o zonă de noapte. Datorită acestui fapt, copilul poate oferi păpușii o îngrijire completă - în zona de noapte, adoarme copilul pe pătuț, în zona de zi, îi asigură îngrijirea zilnică, îl spală, îl tratează, îl spală pe dinți, îi măsoară temperatura și își hrănește regulat păpușa pe scaunul de luat masa. Centrul de îngrijire a păpușilor este realizat în culori pastelate frumoase și este potrivit pentru o păpușă cu dimensiunea maximă de 42 cm (păpușa nu este inclusă în pachet).

Casa dispune de un set de 20 de accesorii, datorită cărora copiii vor avea experiențe mai realiste atunci când se joacă de-a părinții. Pe cei mici îi aștept o cameră replică, un telefon electronic cu melodii, un scutec, un biberon, o farfurie, o sticlă cu dozator, o sticlă de lapte, o periuță de dinți, un termometru mecanic, o cană pentru copii, o lingură și alte accesorii grozave. Căsuța pentru păpușă este dotată cu suficient spațiu de depozitare unde cei mici își pot aranja accesoriile si astfel vor învăța să mențină ordinea și curățenia. În timp ce se joacă de-a părinți, copilul își dezvoltă abilitățile motorice, își dezvoltă abilitățile lingvistice, capătă simțul responsabilității și se apropie de lumea adulților.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni59*43*18 cm
Dimensiunile ambalajului40*17*52 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...