Căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe Smoby pe pardosea cu măsuță și grădină

Detalii privind produsul

Cea mai modernă căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe cu bucătărie și magazin provine de la producătorul franțuzesc Smoby și este ideală pentru toți copilașii de la vârsta de 2 ani. Aceștia vor avea parte de multe momente fericite în joaca de-a profesiile - se vor putea juca de-a proprietari de restaurante, oameni de afaceri și bucătari, vor livra comenzi, primi plăți și chiar vor avea grijă de grădina sa. Conceptul inovativ se mândrește cu multe accesorii și echipamente, copiii o pot folosi în timpul jocurilor de grădină și a zilelor de naștere, dar se poate juca și în interior, pe tot parcursul anului.

Căsuța cu acoperiș gri are un aspect realsitic, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb seamână cu un model de relief de țiglă și lemn. Aceasta conține și o ușa mare care se poate încuia cu deschizătură pentru aruncarea scrisorilor, 2 geamuri cu jaluzele care se pot deschide și 2 geamuri rotunde astfel că în zilele fierbinți de vară  vântul plăcut răcoritor va reîmprospăta interiorul căsuței. Deasupra unui geam a fost realizat un acoperiș separat, sub acesta un pult de servire prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu, cumpărătorii, să preia comanda, să factureze și să servească mâncărurile. Pe obloane se pot atârna și tablele informative, pe care se poate afișa meniul zilei cu, creta, prețurile produselor, sau programul de lucru. Datorită soneriei electronice de lângă ușă, fiecare musafir își va anunța sosirea. 

În interiorul spațios al căsuței pe micii comercianți îi așteaptă mobila de bucătărie cu cuptorul și frigiderul încorporat, chiuveta, raftul pentru farfurii cu cârligele pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raftul cu condimente pentru condimentarea comenzilor. Bucătarii chefi vor fi încântați de plita cu grill, care imită flacăra, care totodată trezește o impresie precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică distracția la un nivel mai înalt. Printre accesorii se află ketchup, muștar, suc de fructe, tigaie pentru clătită cu clătită, pui, cremvurști, hamburger, diferite prăjituri, solniță, recipient pentru condiment, flacon pentru apă, furculiță, cuțit, polonic, set de tacâmuri cu 2 farfurii, 2 pahare, tavă și suport verde.

Pe micuții cumpărători îi așteaptă casa de marcat, calculatorul și nu poate lipsi nici microfonul de jucărie. Cumpărătorul care vre să plătească cu cardul bancar, poate să folosească casa de marcat completată cu un aparat cu cititor de card în care într-o parte se poate introduce cardul bancar, iar de pe partea cealaltă bonul cu suma finală. Această căsuță minunată cu restaurant îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să colaboreze, își vor împărți rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi își pot schimba și îmbracă rolul de proprietar al restaurantului a cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii percep în ce constă munca bucătarului. În timpul jocului își devoltă abilitatea de comunicare, capacitățile motorice fine și de mișcare. Prin intermediul acestei jucării, vor fi mai aproape de lumea adulților și vor câpăta un sentiment de responsabilitatea

În pachet este, de asemenea, o pardosea din plastic de înaltă calitate, care are o utilizare multifuncțională - poate fi folosită pentru a creea o podea în căsuță, realizarea terasei în jurul căsuței sau chiar a trotuarului. Podeaua este formată din pătrate din plastic, care se conectează prin închidere tip-click, fără alte accesorii suplimentare. Pardoseaua s-a fabricat din material de plastic de clasa întâi 100% reciclabil, care nu dăunează nici mediului. Aceasta este respirabilă și formează o suprafață de protecție între căsuță și sol, interiorul căsuței o transformă într-una mai familiară și mai practică, deoarece cei mici se pot mișca pe o suprafață netedă și curată. Pardoseua este tratată cu filtru anti-UV și este antiderapantă.

Casa are, de asemenea, o măsuță de picnic în aer liber, cu 2 bănci, care oferă copiilor un loc unde să se relaxeze, să se bucure de prânz și să se joace. Micuții grădinari vor fi încântați de frumoasa grădină din față, cu 2 ghivece de flori, pe care le pot amplasa după propriile idei și posibilități. Vor  puteacrește propriile flori și plante, le vor uda și vor avea grijă de ele. Căsuța oferă posibilitatea de extindere cu diferite accesorii pe care le găsiți în e-shopul nostru. Veți găsi la noi și burlan cu butoi pentru colectarea apei de ploaie, care va ajuta grădinarii în îngrijirea plantelor.

Căsuța pentru copil s-a fabricat din material de plastic durabil, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de ani. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație vie de culoare, aspectul său minunat îl protejează filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu perete dublu puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 125*132*135 cm și înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta-cât și demonta foarte ușor și simplu. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • căsuță multifuncțională cu restaurant și magazin
 • pardosea de calitate din plastic
 • sonerie electronică
 • măsuță de picnic exterioară cu 2 bănci
 • oportunitate de extindere cu alte accesorii
 • set cu 38 de accesorii
 • pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • construcție durabilă și maxim de stabilă
 • cu filtru anti UV
 • înălțime de 135 cm
 • spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • material din plastic moale la atingere cu colțuri rotunjite
 • produs franțuzesc de top
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...