Căsuță cu bufet de grădină Chef House DeLuxe Smoby cu masă, scaune și grădină în față

Detalii privind produsul

Căsuțele de grădină din atelierul lui Smoby cu numeroase accesorii le oferim acum la preț unic. Căsuța cu bufet de grădină Chef House DeLuxe cu masă și grădină în față devine locul preferat de joacă al fiecărui copil creativ și hiperactiv de la vârsta de 2 ani. În căsuță copii vor îmbrăca diferite roluri-pot fi proprietari de bufet, antreprenori, vânzători, cumpărători, grădinari și bucătari. Conceptul inovativ îl va aprecia fiecare copil creativ, deoarece toate ideile lor interesante le vor putea îndeplini de acum înainte. Îi așteaptă numeroase accesorii și elemente în timp ce căsuța se poate extinde cu alte accesorii. 

Structura gri de acoperiș a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată într-una mai unică cu model de relief de țiglă și lemn. Din aceasta face parte ușa de intrare olandeză cu orificiul pentru aruncarea scrisorilor, 2 geamuri cu jaluzea și 2 deschizături rotunde de geam astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor va reîmprospăta interiorul căsuței. Deasupra unei deschizături mari de geam a fost realizat un acoperiș separat, sub acesta pultul de servire prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu, cumpărătorii, să preia comanda, să factureze și să servească mâncărurile. Pe obloane se pot atârna și tablele informative, pe care se poate afișa meniul zilei cu, creta, informație despre prețuri, programul de lucru. 

În interiorul spațios al căsuței pe micii comercianți îi așteaptă mobila de bucătărie cu cuptorul și frigiderul încorporat, mai mult chiuveta, raftul de farfurie, cârligele pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raftul pentru depozitarea condimentului pentru condimentarea comenzilor fac parte din bucătărie. Bucătarii chefi cu mare mulțumire iau în posesie plita cu grill, care imită flacăra, care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică distracția la un nivel mai înalt. Printre accesorii se află ketchup, muștar, suc de fructe, tigaie pentru clătită cu clătită, pui, cremvurști, hamburger, diferite prăjituri, solniță, recipient de condiment, flacon de suc, furculiță, cuțit, polonic, set de tacâm cu 2 farfurii, 2 pahare, tavă și suport verde.

Cu casa încorporată de marcat munca va fi foarte ușoară pentru comercianții cu mână iscusită, mai ales că pe casa de marcat imaginile produselor și calculatorul vor ajuta la ușurarea muncii. Desigur de pe lângă casa de marcat nu poate lipsi nici un microfon de jucărie. În vederea recunoștinței cumpărătorilor, care plătesc cu cardul bancar, casa de marcat a fost extinsă cu dispozitiv pentru citirea cardului în care într-o parte se poate pune înăuntru cardul bancar, iar pe partea cealaltă bonul cu prețul final. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să coopereze, vor împărți între ei rolurile, pentru puțin timp vor fi cumpărători, apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar al bufetului a cărui responsabilitate este să noteze comenzile, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii conștientizează în ei înșiși din ce constă treaba unui bucătar. În timpul jocului li-i se dezvoltă abilitatea lor de comunicare, abilitățile lor de motorică fină și de mișcare, prin joacă vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se întărește responsabilitatea.

Nu doar bucătarii mici se vor regăsi în căsuță, ci vor cuceri și privirea micilor grădinari. Pe grădinari îi așteaptă 2 bucăți de grădină în față completată cu ghiveciuri de flori, pe care le pot așeza după placul lor în jurul căsuței ca să crească grădină proprie mică. Partea căsuței este alcătuită și din sonerie, care semnalează sosirea musafirilor. Îngrijirea plantelor va fi de asemenea ușoară, deoarece căsuța conține și un jgheab cu butoi, care reține apa de ploaie și stropitoare, care se poate fixa și la celelalte părți ale căsuței. Dacă în butoi nu este suficientă apă de ploaie atunci acesta se poate umple prin jgheab. La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese). 

Copii care petrec cu plăcere puțin timp singuri sau nu și-ar dori să împărtășească rețetele și ingredientele secrete cu musafirii pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa de intrare întreagă, care se poate închide cu cheia, pe care poștașul prin orificiu poate să înmâneze scrisorile mult așteptate. De confortul maxim se îngrijește măsuța KidTable în jurul căreia încap confortabil și 4 copii. Măsuța conține și 2 bucăți de scaune KidChair a căror capacitate de grutate este de 50 kg. Mobilierul de grădină pentru copil este de calitate și durabil, suprafața acestuia a fost tratată cu filtru UV astfel și timp de ani își menține aspectul său frumos de culoare. Nu doar în exterior, ci și în locuință se poate folosi ca și mobilier clasic modern pentru copil. 

Căsuța pentru copil s-a fabricat din material de plastic durabil, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de ani. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație vie de culoare, aspectul său minunat îl protejează filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu perete dublu puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 125*132*135 cm și înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta-cât și demonta foarte ușor și simplu. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • Căsuță rezistentă cu bufet și magazin
 • Sonerie electronică
 • Ușă întreagă, care se poate încuia
 • Grădină în față cu ghiveciuri de flori
 • Jgheab de drenare al apei cu butoi și stropitoare
 • Masă KidTable cu 2 scaune KidChair
 • Se poate extinde cu alte accesorii și elemente
 • Cu set de 38-bucăți de accesorii
 • Pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură durabilă și maxim de stabilă
 • Tratată cu filtru anti UV împotriva decolorării
 • Înălțime de 135 cm
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • Produs modern franțuzesc
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...