Căsuță cu bufet de grădină Chef House DeLuxe Smoby cu mobiliere de grădină și grădină în față

Detalii privind produsul

Surprindeți-vă copilul căsuță specială de calitate de clasa întâi. Căsuța de grădină cu bufet Chef House DeLuxe cu mobilier de grădină și grădină în față este munca designerilor producătorului franțuzesc Smoby, care aduce clipe fericite și pline de experiență în viața fiecărui copil deja de la vârsta de 2 ani. Cei mici vor îmbrăca diferite roluri în căsuță-învață să-și conducă propriul lor bufet mic, să gătească după comandă pentru prieteni și să-și asume responsabilitatea pentru venit. Căsuța cu bufet este garanție pentru succes la fiecare copil creativ, deoarece la o fază incipientă vor câștiga introspecție în lumea afacerii și a antreprenoriatului. Căsuța se poate folosi în interior-și de asemenea exterior, va fi centrul preferat al aniversărilor, petrecerilor de grădină, la nevoie se poate extinde și cu alte accesorii. 

Structura gri de acoperiș a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată într-una mai unică cu model de relief de țiglă și lemn. Din aceasta face parte ușa de intrare olandeză cu orificiul pentru aruncarea scrisorilor, 2 geamuri cu jaluzea și 2 deschizături rotunde de geam astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor va reîmprospăta interiorul căsuței. Deasupra unei deschizături mari de geam a fost realizat un acoperiș separat, sub acesta pultul de servire prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu, cumpărătorii, să preia comanda, să factureze și să servească mâncărurile. Pe obloane se pot atârna și tablele informative, pe care se poate afișa meniul zilei cu, creta, informație despre prețuri, programul de lucru. 

În interiorul spațios al căsuței pe micii comercianți îi așteaptă mobila de bucătărie cu cuptorul și frigiderul încorporat, mai mult chiuveta, raftul de farfurie, cârligele pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raftul pentru depozitarea condimentului pentru condimentarea comenzilor fac parte din bucătărie. Bucătarii chefi cu mare mulțumire iau în posesie plita cu grill, care imită flacăra, care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică distracția la un nivel mai înalt. Printre accesorii se află ketchup, muștar, suc de fructe, tigaie pentru clătită cu clătită, pui, cremvurști, hamburger, diferite prăjituri, solniță, recipient de condiment, flacon de suc, furculiță, cuțit, polonic, set de tacâm cu 2 farfurii, 2 pahare, tavă și suport verde. Proprietarii bufetului mic pot așeza soneria electronică și în partea din spate a căsuței ca cumpărătorii să-și poată semnala cererile la fereastra bufetului. 

Cu casa încorporată de marcat munca va fi foarte ușoară pentru comercianții cu mână iscusită, mai ales că pe casa de marcat imaginile produselor și calculatorul vor ajuta la ușurarea muncii. Desigur de pe lângă casa de marcat nu poate lipsi nici un microfon de jucărie. În vederea recunoștinței cumpărătorilor, care plătesc cu cardul bancar, casa de marcat a fost extinsă cu dispozitiv pentru citirea cardului în care într-o parte se poate pune înăuntru cardul bancar, iar pe partea cealaltă bonul cu prețul final. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să coopereze, vor împărți între ei rolurile, pentru puțin timp vor fi cumpărători, apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar al bufetului a cărui responsabilitate este să noteze comenzile, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii conștientizează în ei înșiși din ce constă treaba unui bucătar. În timpul jocului li-i se dezvoltă abilitatea lor de comunicare, abilitățile lor de motorică fină și de mișcare, prin joacă vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se întărește responsabilitatea.

Din căsuță fac parte și mobiliere de grădină, care le asigură copiilor o odihnă confortabilă, relaxarea, luarea mesei fără griji, joc de societate. Printre mobiliere se află scăunel KidChair, al cărui capacitate de greutate este de 50 kg, masă KidTable în jurul căreia încap confortabil 4 copii, banca populară KidBench, pe care se pot odihni și doi copii și desigur nu poate lipsi nici taburetul KidStool, care se poate folosi chiar și ca o măsuță. Suprafața mobilei a fost tratată cu filtru anti UV astfel și timp de ani își menține aspectul său frumos de culoare. Acestea sunt puternice și stabile, se pot folosi în interior-și exterior. Căsuța conține și un gard de calitate dotat cu ghiveciuri de flori ca copii să-și poată forma pentru ei înșiși o grădină mică cu flori frumoase. 

Căsuța se poate extinde în multe moduri cu diferite accesorii și elemente. Pe micii bucătari chefi îi face fericiți bucătăria mică de vară, masa de picnic, iar în fața micilor grădinari pot forma o grădină în față cu ghiveciuri de flori. Accesoriul excepțional al căsuței poate fi soneria sau chiar și jgheabul cu butoiul, care reține apa de ploaie împreună cu stropitoarea. Copii care petrec cu plăcere puțin timp singuri sau nu-și doresc să împărtășească rețetele secrete și ingredientele cu musafirii pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa de intrare întreagă, care se poate închide cu cheia, pe care poștașul prin orificiu poate să înmâneze scrisorile mult așteptate. Toate accesoriile se pot achiziționa separat la căsuță pe pagina noastră de web. La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese).  

Căsuța pentru copil s-a fabricat din material de plastic durabil, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de ani. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație vie de culoare, aspectul său minunat îl protejează filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu perete dublu puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 125*132*135 cm și înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta-cât și demonta foarte ușor și simplu. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • Căsuță rezistentă cu bufet și magazin
 • Sonerie electronică
 • Grădină în față cu ghiveciuri de flori
 • Cu set de 38-bucăți de accesorii
 • Mobiliere de grădină
 • Se poate extinde cu alte accesorii și elemente
 • Pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură durabilă și maxim de stabilă
 • Tratată cu filtru anti UV împotriva decolorării
 • Înălțime de 135 cm
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • Produs modern franțuzesc
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...