Căsuță cu bufet de grădină Chef House DeLuxe Smoby cu masă de picnic și grădină în față

Detalii privind produsul

Căsuța de calitate cu bufet de grădină Chef House DeLuxe este un produs superb din atelierul producătorului franțuzesc Smoby pentru copii deja de la vârsta de 2 ani, care vor avea parte de multe experiențe noi și de neuitat în regatul lor mic. Cu ajutorul căsuței copilul dumneavoastră poate să îmbrace roluri noi-poate să fie proprietar de bufet, comerciant și bucătar în timp ce îi poate ospitalia potrivit pe cei dragi și prietenii săi cu bunătăți gustoase. Cel mai modern concept îl va aprecia fiecare copil creativ, deoarece prin joacă își pot pune aplicare ideile lor în deplină măsură. Căsuța se poate folosi în interior-și de asemenea exterior, va fi centrul preferat al celebrărilor de grădină, petrecerilor, la nevoie se poate extinde și cu alte accesorii. 

Structura gri de acoperiș a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată într-una mai unică cu model de relief de țiglă și lemn. Din aceasta face parte ușa de intrare olandeză cu orificiul pentru aruncarea scrisorilor, 2 geamuri cu jaluzea și 2 deschizături rotunde de geam astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor va reîmprospăta interiorul căsuței. Deasupra unei deschizături mari de geam a fost realizat un acoperiș separat, sub acesta pultul de servire prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu, cumpărătorii, să preia comanda, să factureze și să servească mâncărurile. Pe obloane se pot atârna și tablele informative, pe care se poate afișa meniul zilei cu, creta, informație despre prețuri, programul de lucru. 

Cu casa încorporată de marcat munca va fi foarte ușoară pentru comercianții cu mână iscusită, mai ales că pe casa de marcat imaginile produselor și calculatorul vor ajuta la ușurarea muncii. Desigur de pe lângă casa de marcat nu poate lipsi nici un microfon de jucărie. În vederea recunoștinței cumpărătorilor, care plătesc cu cardul bancar, casa de marcat a fost extinsă cu dispozitiv pentru citirea cardului în care într-o parte se poate pune înăuntru cardul bancar, iar pe partea cealaltă bonul cu prețul final. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să coopereze, vor împărți între ei rolurile, pentru puțin timp vor fi cumpărători, apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar al bufetului a cărui responsabilitate este să noteze comenzile, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii conștientizează în ei înșiși din ce constă treaba unui bucătar. În timpul jocului li-i se dezvoltă abilitatea lor de comunicare, abilitățile lor de motorică fină și de mișcare, prin joacă vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se întărește responsabilitatea lor.

Masa de picnic cu bănci asigură o odihnă confortabilă pentru cei mici, iar grădinarii mici pot să formeze în jurul căsuței o grădină în față cu ghiveciuri de flori ca să planteze condimente, plante medicinale și flori proprii după plac. Gardul se poate așeza oriunde în jurul căsuței, totul depinde doar de fantezia copilului. Accesoriul excepțional al căsuței este soneria cu care musafirii își pot semnala sosirea. Jgheabul cu butoiul, care reține apa de ploaie împreună cu stropitoarea se poate fixa pe oricare parte a căsuței. Dacă în butoi eventual nu este suficientă apă pentru udare nu trebuie făcut altceva doar umplut rezervorul de apă prin jgheab.  

La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese). Căsuța pentru copil s-a fabricat din material de plastic durabil, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de ani. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație vie de culoare, aspectul său minunat îl protejează filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu perete dublu puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 125*132*135 cm și înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta-cât și demonta foarte ușor și simplu. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • Căsuță rezistentă cu bufet și magazin 
 • Sonerie electronică
 • Masă de picnic cu bănci
 • Grădină în față cu ghiveciuri de flori
 • Ușă olandeză de intrare, care se poate închide
 • Jgheab cu sistem de drenare a apei cu butoi 
 • Cu set de 38-bucăți de accesorii
 • Pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • Pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Structură durabilă și maxim de stabilă
 • Cu filtru anti UV 
 • Cu o înălțime de 135 cm
 • Spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • Material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • Produs modern franțuzesc
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...