Căsuță cu bufet de grădină Chef House DeLuxe Smoby cu bucătărie de vară și masă de picnic cu bănci

Detalii privind produsul

Căsuța atemproală cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe este alegerea ideală pentru toți copilașii neascutători și totodată creativi, iar la fabricarea acestuia au participat producători francezi de top Smoby. Folosirea acesteia este potrivită deja de la vârsta de 2 ani și va încânta datorită accesoriilor sale. Cu ajutorul căsuței copilul dumneavoastră poate să îmbrace roluri noi pot să fie proprietarul restaurantului, comerciant și bucătar chef în timp ce îi pot ospitalia pe cei dragi cu bunătăți gustoase. Conceptul rezistent îl va aprecia fiecare copil creativ, deoarece prin joacă își pot pune în aplicare ideile, căsuța oferă totodată și alte posibilități de extindere.

Căsuța cu acoperiș gri are un aspect realsitic, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb seamână cu un model de relief de țiglă și lemn. Aceasta conține și o ușa mare care se poate încuia cu deschizătură pentru aruncarea scrisorilor, 2 geamuri cu jaluzele care se pot deschide și 2 geamuri rotunde astfel că în zilele fierbinți de vară  vântul plăcut răcoritor va reîmprospăta interiorul căsuței. Deasupra unui geam a fost realizat un acoperiș separat, sub acesta un pult de servire prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu, cumpărătorii, să preia comanda, să factureze și să servească mâncărurile. Pe obloane se pot atârna și tablele informative, pe care se poate afișa meniul zilei cu, creta, prețurile produselor, sau programul de lucru. 

În interiorul spațios al căsuței pe micii comercianți îi așteaptă mobila de bucătărie cu cuptorul și frigiderul încorporat, chiuveta, raftul pentru farfurii cu cârligele pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raftul cu condimente pentru condimentarea comenzilor. Bucătarii chefi vor fi încântați de plita cu grill, care imită flacăra, care totodată trezește o impresie precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică distracția la un nivel mai înalt. Printre accesorii se află ketchup, muștar, suc de fructe, tigaie pentru clătită cu clătită, pui, cremvurști, hamburger, diferite prăjituri, solniță, recipient pentru condiment, flacon pentru apă, furculiță, cuțit, polonic, set de tacâmuri cu 2 farfurii, 2 pahare, tavă și suport verde.

Pe micuții cumpărători îi așteaptă casa de marcat, calculatorul și nu poate lipsi nici microfonul de jucărie. Cumpărătorul care vre să plătească cu cardul bancar, poate să folosească casa de marcat completată cu un aparat cu cititor de card în care într-o parte se poate introduce cardul bancar, iar de pe partea cealaltă bonul cu suma finală. Această căsuță minunată cu restaurant îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să colaboreze, își vor împărți rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi își pot schimba și îmbracă rolul de proprietar al restaurantului a cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii percep în ce constă munca bucătarului. În timpul jocului își devoltă abilitatea de comunicare, capacitățile motorice fine și de mișcare. Prin intermediul aceseti jucării, vor fi mai aproape de lumea adulților și vor câpăta un sentiment de responsabilitatea

Căsuța a fost extinsă cu diferite accesorii și elemente. Pe micii bucătari îi face fericiți bucătăria mică de vară dotată cu 17 bucăți de accesorii ca să aibă spațiu mai mare pentru pregătirea bunătăților. Accesoriul excepțional al căsuței este soneria cu care musafirii își pot semnala sosirea. Musafirii se pot odihni la măsuța de picnic și pe băncile confortabile să aștepte servirea meniului. Copii care petrec cu plăcere puțin timp singuri sau nu-și doresc să împartă rețetele și ingredientele secrete cu musafirii pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa de intrare întreagă, care se închide cu cheia pe care poștașul prin orificiu poate să înmâneze scrisorile mult așteptate. 

La plasarea comenzii, aveți posibilitatea de a adăuga în coș diferite accesorii de calitate, inclusiv o pardosea din plastic în 2 variante - pardosea sub căsuță (set de 12 piese) sau pardosea sub căsuță și accesorii exterioare (set de 18 piese). Căsuța pentru copil s-a fabricat din material de plastic durabil, care îi va face fericiți pe copii dumneavoastră timp de ani. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța strălucește într-o combinație vie de culoare, aspectul său minunat îl protejează filtrul UV față de razele dăunătoare de soare. Căsuța a fost realizată cu perete dublu puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 125*132*135 cm și înălțimea sa totală este de 135 cm. Căsuța Smoby se poate monta-cât și demonta foarte ușor și simplu. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate deja timp de decenii. Jucăriile companiei lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute și moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

 • căsuță modernă cu bufet
 • bucătăria mică de vară cu 17 accesorii face parte din aceasta
 • sonerie electronică
 • masă de picnic cu bănci
 • ușă întreagă de intrare, care se poate închide
 • set de 38-bucăți de accesorii
 • pentru folosirea interioară și de asemenea exterioară
 • pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • structură durabilă și maxim de stabilă
 • cu filtru anti UV 
 • cu o înălțime de 135 cm
 • spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • produs modern franțuzesc
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Inaltimea blatului49 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...