Căsuță Winnie the Pooh cu leagăn Smoby și tobogan cu filtru UV de la 24 luni

Detalii privind produsul

Căsuța pentru copii Smoby Disney Winnie the Pooh cu leagăn și tobogan este o căsuță frumoasă cu etaj bej-verde-maro pentru copii. Copilașul dumneavoastră va ajunge jos de la etaj și pe tobogan. Dacă detașați toboganul de pe aceasta atunci se poate urca la căsuță și pe scară. Deoarece înălțimea primului etaj este doar 45 cm astfel că, și copii de 2 ani se vor descurca cu aceasta. În căsuță se poate urca și pe tobogan. Aceasta este activitatea preferată a copiilor. Pereții dubli ai căsuței ajută la stabilitatea și soliditatea căsuței. Suprafața pereților este decorată cu detalii interesante și sunt plăcuți, netezi la atingere. Aceasta este decorată cu imagini minunate Winnie the Pooh, fluturi și veverițe. Datorită filtrului anti UV la efectele soarelui culorile căsuței nu se decolorează astfel că, căsuța de jucărie își va păstra culoarea timp de mulți ani. Căsuța pentru copii va fi decorul grădinii sau curții dumneavoastră. Copii își vor petrece orele lungi ale copilăriei în aceasta.

Jaluzelele căsuței se pot deschide și închide ușor. Sub căsuță va apărea în fața copilașului dumneavoastră un spațiu unde își va putea forma buncăr și ascunziș. La cadrul părții superioare a căsuței se conectează un leagăn și o bancă, care îl va servi pe copilașul dumneavoastră de la o vârstă fragedă. Leagănul se poate modifica pe, parcurs până când se va transforma într-un leagăn tradițional, care este deja potrivit și pentru copii mai mari. Căsuța este completată cu un tobogan portocaliu și pardoseală, care îi va înfrumuseța și îi va înviora aspectul. Înălțimea căsuței este de 163 cm, lățimea împreună cu toboganul este de 160 cm și lungimea împreună cu, construcția este de 220 cm. Căsuța este recomandată copiilor de la vârsta de 2 ani. În aceasta se joacă și mai mulți copii în același timp. Aceasta are un aspect frumos, fabulos și relieful amintește de o căsuță din lemn. Producătorul de jucărie franțuzesc Smoby este garanție pentru calitatea cu standard european. 

Suprafața căsuței pentru copii conține un filtru unic anti UV, care protejează culoarea căsuței de, decolorare astfel că, vor rămâne frumoase și vii timp de mulți ani. Unicitatea filtrului anti UV se ascunde în faptul că, și după mai mulți ani, căsuța va arăta ca și când atunci ar fi fost despachetată din cutie. Căsuța Smoby pentru copii se poate monta și demonta într-un mod ușor. După demontarea acesteia nu ocupă mult spațiu astfel că, nu trebuie să vă faceți griji că vă va sta în cale. La stabilitatea căsuței contribuie materialele sale din plastic de calitate, care sunt solide și în același timp rezistente. Suprafața plasticului este netedă la atingere. Colțurile acesteia sunt rotunjite astfel că, copilașul dumneavoastră nu se va răni. Smoby este un producător franțuzesc de jucărie, care este garanție pentru calitatea și rezistența căsuței. Aceasta s-a fabricat potrivit cu cerințele europene. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, aceasta este dovedită și de existența de un timp îndelungat. 

Joaca în căsuță este atractivă pentru fiecare copil de orice vârstă. Ei se vor juca timp de multe ore cu prietenii și frații lor. Căsuțele Smoby pentru copii sunt de cea mai bună calitate pe, piață, care se datorează rezistenței și calității lor. Datorită fabricării ergonomice în interiorul căsuței va apărea un teren mare de joacă în fața copilașului dumneavoastră. În timpul jocului în comun în căsuța de jucărie copilașul dumneavoastră îi imită pe adulți și nu în ultimul rând, această jucărie îi dezvoltă copilașului dumneavoastră și abilitățile sale de comunicare. Mediul stimulator format în căsuța de jucărie ajută la îmbogățirea vocabularului copilașului dumneavoastră. Căsuțele Smoby față de căsuțele fabricate din lemn sunt frumos colorate, dezvoltă fantezia modului jucăuș și imaginația copilașului dumneavoastră prin a cărei stimulare va inventa scene fabuloase. Căsuța Smoby pentru copii se bucură de un succes mare nu doar la copilașul dumneavoastră, ci și în cercul prietenilor săi. Această jucărie este un accesoriu minunat pentru curte sau grădină. O căsuță proprie este visul îndeplinit al fiecărui copilaș.

Caracteristici

 • Căsuță fabuloasă din plastic
 • Din plastic plăcut de neted, dar rezistent
 • Montarea și demontarea este ușoară
 • Cel mai modern design
 • Înălțimea totală 163 cm
 • Pentru copii de la vârsta de 2 ani
 • Mai mulți copii se vor juca în comun cu aceasta
 • Aceasta conține leagăn cu, cadru de anticădere, care se poate detașa
 • Cu tobogan
 • Sub căsuță se pot juca de-a v-ați ascunselea
 • Cu filtrul anti UV culoarea va rămâne vie timp de mulți ani
 • Produs franțuzesc de calitate 
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni220*160*163 cm
Inaltimea produsului163 cm
Dimensiunile ambalajului118*40*181 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate44,60 kg / 49,2 kg
Culoareabej
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...