Căsuţă Pretty Nature Smoby cu bucătărie mică de vară şi cu jaluzele de la 24 luni

Detalii privind produsul

Căsuţa pentru copii, Pretty Nature Smoby este o căsuţă splendidă şi spaţioasă de grădină, în care se pot juca confortabil chiar şi mai mulţi copii în acelaşi timp. Aceasta are culori foarte frumoase de crem-roşu-verde, completate cu detalii în culori pastelate de maro-gri. Căsuţa este netedă şi plăcută la atingere. Pereţii dubli ai căsuţei oferă siguranţă, rezistență şi stabilitate. Mărimea căsuţei este de 145*110*127 cm, iar lângă aceasta a fost fabricată şi o bucătărie mică, pentru micii bucătari chefi. Astfel micuții vor putea să prepare diferite delicatese pentru musafiri. Căsuţa minunată, Smoby Pretty Nature se potriveşte de minune în grădină sau în curte.

Pe căsuţă predomină o jaluzea de culoare gri, care se poate trage. Pătrunderea aerului proaspăt şi a umbrei chiar şi în cele mai calde zile este asigurată de geamuri. Căsuţa de grădină pentru copii are şi un filtru UV, care protejează culorile împotriva decolorării. Copii vor putea lucrea ca nişte adulţi adevăraţi în bucătăria de vară. Din bucătărie nu pot lipsi nici vasele şi accesoriile - 2 pahare, 2 farfurii, tacâmuri, 2 cârnaţi şi tigaie pentru clătite. Pe, peretele căsuţei se află motive de animale şi ghiveci de flori pentru ca, joaca să fie şi mai distractivă pentru copii. Căsuţa minunată este superbă pentru copii de la vârsta de 2 ani. Producătorul franţuzesc Smoby are o tradiţie de mulţi ani în fabricarea jucăriilor de calitate. Acoperişul căsuţei, Pretty Nature este în culoare roşie, cu imitaţie de ţigle de acoperiş. În timpul jocului, în casuţa de jucărie, se dezvoltă abilităţile de comunicare ale copiilor, care îi imită pe adulţi.

Suprafaţa căsuţei pentru copii este dotată cu un filtru UV, care protejează culorile împotriva decolorării. Unicitatea filtrului anti UV este că, această căsuţă va arăta precum una nouă, ca și cum ar fi fost despachetată chiar în momentul respectiv. Căsuţa Smoby pentru copii se poate monta şi demonta cu uşurinţă. După demontarea acesteia, căsuţa nu va ocupa mult spaţiu, de aceea nu trebuie să vă faceți griji că acesta vă va sta în cale. Căsuţa este stabilă, puternică şi rezistentă datorită materialului de plastic de calitate . Plasticul este moale la atingere şi neted cu mânuţele copiilor. Colţurile jucăriei sunt rotunjite, astfel încât copii să fie mereu în siguranţă în timpul jocului. Smoby este un producător franţuzesc, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de  calitate înaltă, care corespund cu standardele europeneMarca franţuzească Smoby este garanţia pentru calitate,  dovedită  prin numeroșii ani de existenţă.

Distracţia în căsuţa de jucărie este foarte atractivă pentru toate vârstele. Copii se vor juca ore întregi în căsuţa de grădină împreună cu prietenii şi cu fraţii lor. Căsuţa pentru copii Smoby face parte din produsele de cea mai bună calitate de pe, piaţă, datorită rezistenţei şi calităţii înalte. Datorită formei sale ergonomice, aceasta este destul de spaţioasă, astfel că, va fi mult spaţiu pentru joacă. În timpul jocului în căsuţă, se dezvoltă abilitatea de comunicare iar în timp ce îi imită pe adulţi copiilor li-i se va îmbogăţi și vocabularul. Culorile vii ale căsuţei dezvoltă fantezia copiilor.  În comparație cu, căsuţele din lemn, căsuţele pentru copii Smoby sunt frumoase şi colorate și vor dezvolta fantezia copiilor pentru că ei, într-un mod jucăuş, vor inventa scenete pentru distracţia lor. Căsuţa Smoby nu va oferi bucurie doar copiilor dumnevoastră, ci şi prietenilor lor. Aceasta este un accesoriu foarte frumos pentru grădină sau pentru curte și va fi un decor pentru amândouă. Căsuţa proprie este visul îndeplinit al fiecărui copil.

Caracteristici

  • căsuţă unică de grădină cu jaluzele, care se pot trage, pentru copii
  • este perfectă pentru fiecare grădină şi curte
  • imitaţie de materiale de construcţii pe, peretele căsuţei
  • bucătărie practică de vară cu vase
  • este destul de spaţioasă pentru joaca în comun a mai multor copii
  • culori minunate şi vii
  • plastic cu filtru anti UV împotriva decolorării
  • colţuri rotunjite
  • un produs franţuzesc de calitate
  • este ideală de la vârsta de 2 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni145*110*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului100*24*115 cm
Lungime intreaga145 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate14.12 kg / 16,62 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...