Căsuță cu bucătărie Nature Smoby roșie-verde 3 geamuri, 2 jaluzele si 2 obloane glisante cu filtru UV şi 17 accesorii de la 2 ani

Detalii privind produsul

Căsuța Nature cu bucătărie de la producătorul franțuzesc Smoby este căsuță modernă de grădină, care este potrivită pentru fiecare copilaș de la vârsta de 2 ani. Căsuța spațioasă a fost fabricată cu 3 deschizături de geam, 2 obloane și o jaluzea, care se poate trage, bucătăria exterioară cu 17 accesorii formează partea predominantă a căsuței, care îl va atrage pe fiecare bucătar la gătit din prima clipă. Copii niciodată nu vor duce lipsă în locuința lor mică de lumina plăcută de soare și aerul proaspăt. Aceasta strălucește într-o combinație de culoare minunată frumoasă de roșu, verde, gri și alb, a fost tratată cu protecție UV împotriva decolorării. Căsuța oferă un aspect precum real, va deveni decorul fiecărei curți și grădini. 

Aspectul pe deplin precum cel real al căsuței se datorează și pereților fabricați speciali, care oferă o senzație interesantă la atingere ca și cum ar fi fost construită din material real de construcție. Pereții verzi sunt decorați cu reliefuri unice ca și ghiveciurile de flori cu animale drăguțe. Deasupra intrării se poate vedea logo-ul Smoby în compania a doi fluturi. Copii vor intra în căsuță prin ușița gri, intrarea o fac mai interesantă cele două deschizături mici de fereastră prin care copii se vor putea uita pe furiș. Jaluzeaua gri le oferă copiilor confort, deoarece dacă bate soarele exagerat atunci o vor putea trage pe aceasta, dacă își doresc să-și încălzească mica lor locuință atunci vor putea trage afară jaluzeaua ca razele soarelui să încălzească interiorul căsuței. Prin obloane se reîmprospătează atmosfera căsuței și nu în ultimul rând oferă o jumătate de umbră în zilele fierbinți de vară. Acoperișul strălucește în culoare de roșu viu și oferă atmosfera unei clădiri cu acoperiș real. 

De pe suprafața de lucru a bucătăriei desigur nu poate lipsi chiuveta cu robinet, care îi încurajează pe copii ca după gătire și mâncat să spele frumos vasele murdare. Aragazul oferă o posibilitate minunată pentru prepararea crenvurștiului în oala corespunzătoare, în timp ce cu butonul pentru pornirea aragazului, care se poate roti, copilașul va putea regla puterea termică a plitei. Desigur că, aragazul nu este potrivit doar pentru gătire, ci crenvurștii se pot prăji pe grill. Partea laterală a bucătăriei a fost fabricată cu, cârlige practice mici, pe care copii vor putea atârna accesoriile de bucătărie. Peretele decorativ cu grilaj din spatele bucătăriei oferă protecție și umbră plăcută pe jumătate în timpul gătitului pentru micii chefi bucătari în zilele fierbinți de vară. Partea de bucătărie conține 17 bucăți de accesorii adică farfurii, tacâmuri, cuțit mic, furculiță, lingură de gătit, oală cu, capac, pahare și crenvurști. 

Căsuța conține un sistem de perete dublu de calitate și a fost fabricată din material din plastic de calitatea întâi datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding astfel că, căsuța dispune de caracteristici avantajoase ca și stabilitatea și rezistența. Căsuța este caracterizată prin rezistență față de condițiile meteorologice. Colțurile acesteia sunt plăcut rotunjite astfel că, îi veți știi pe copii dumneavoastră în siguranță în timpul jocului, suprafața materialului din plastic este netedă și plăcută la atingere. Dimensiunile acestei căsuțe rezistente sunt de 145*110*127 cm, înălțimea 127 cm și lungimea totală de 145 cm. Această căsuță minunată se poate folosi și în interior așadar poate fi și decorul camerei de copil, montarea și demontarea acesteia este ușoară. 

Designul unic franțuzesc și funcționalitatea căsuței Smoby Nature are un efect stimulator la dezvoltarea imaginației și fanteziei copiilor. Datorită bucătăriei copii vor putea îmbrăca roluri fiind astfel mai aproape de lumea adulților. În timpul jocurilor de rol se va trezi în ei și responsabilitatea. Interiorul spațios al căsuței va oferi un cămin pentru distracția mai multor copii. Distracția în căsuță va avea un efect dezvoltator asupra abilităților de comunicare și limbaj, în timpul jocului se îmbogățește de asemenea vocabularul copiilor. O astfel de căsuță superbă are un efect stimulator asupra copiilor ca să-și petreacă timpul lor liber în aerul proaspăt afară în aer liber. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate timp de, decenii. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp moale, neted și plăcut la atingere. Colțul fiecărui produs Smoby este rotunjit ca în timpul jocului pe copii dumneavoastră să-i ocolească eventualele pericole de rănire. Jucăria Smoby este cea mai bună alegere, care i-o veți putea dărui copilașului dumneavoastră. 

Caracteristici: 

 • Căsuță din plastic de calitate înaltă
 • Aceasta conține o bucătărie cu 17 accesorii 
 • 3 ferestre, 2 obloane și jaluzea, care se poate trage
 • Sistem dublu rezistent de perete 
 • Acoperișul imită țiglele adevărate de acoperiș 
 • Aceasta s-a fabricat după planurile designerilor renumiți franțuzești
 • Puternică și rezistentă
 • Rezistă condițiilor meteorologice 
 • Produs franțuzesc de calitate
 • Colțuri rotunjite, suprafață netedă
 • Potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la vârsta de 2 ani
 • Interior spațios pentru distracția în comun a mai multor copii
Doprava nad 39€ RO
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni145*110*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului100*24*115 cm
Lungime intreaga145 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate14.12 kg / 16,62 kg
Culoarearoșu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha